Vipreklama предлага външна реклама в София на ниска цена. Светеща и несветеща реклама, изработка на табела за работно време на търговски обект.

Външна реклама в София

Външни рекламни табели

Външните рекламни табели се изработват с идеята, че трябва да издържат дълго на външни атмосферни условия. Те се използват за визуална комуникация -информират за дейността, която се извършва в обекта, който се рекламира чрез нея. Те са най-поръчваните вид рекламни материали, защото съчетават отлична визия и издръжливост с достъпна цена. Бъдете атрактивни на рекламния пазар и без разходи за електроенергия с несветеща табела! Рекламните несветещи табели се изработват от различен материал в зависимост от мястото, където ще бъдат монтирани. Възможностите са много, изборът можете да направите между еталбонд, плексиглас, ПВЦ, инокс, и други. Нашите консултанти от ВИП Реклама ще Ви помогнат в избора на подходящ материал. Първо трябва да се запознаят с детайлите и спецификата на поръчката. Свържете се с нас. Ще получите индивидуален проект за Вашата търговска реклама. Той ще е съобразен с Вашите изисквания и визията Ви как да изглежда рекламното послание към клиентите Ви.

Несветещи рекламни табели

Несветещите табели най-често се поръчват във правилна форма на правоъгълник , триъгълник или квадрат.  Въпреки това могат да бъдат изрязани и в други желани форми. Те представят визията на продукти, с които фирмата търгува или произвежда. Това се прави със специални машини за рязане, гравиране и обработка на плексиглас, еталбонд и други листови материали. Върху подготвената в желаната форма табела се прилагат една или повече техники за поставяне на рекламно изображение, а те могат да бъдат много разнообразни. Дали да бъде директен печат върху табелата, или да се залепи напечатано или плотерно рязано фолио, да се ламинара, или да се използва прахово боядисване -всичко е по Ваш избор. Монтажът се извършва от нашите специалисти и е съобразен с всички изисквания към този рекламен продукт.

Външна реклама в София за наш клиент

За наш клиент беше изработена рекламна несветеща табела, която да бъде поставена на козирка на вход. Условието беше рекламният надпис да издържи дълго на външни климатични промени. За материал подбрахме еталбонд, поради неговата отлична здравина и устойчивост, подходящи за всякакви външни условия. Върху табелата бе поставено фолио, рязано чрез технологията за рязане на фолио по контур с необходимите големина и шрифт на текста. Фолиото, което бе поставено, е с високо качество и се използва за поставяне върху автомобили, където условията се предвижда да са много тежки. Рекламната табела беше избрана да бъде несветеща, тъй като ще се разчита на дневната светлина, за да бъде забелязана от клиентите, а също така се залага и на ефекта от контраста на цветовете на логото на компанията. В резултат се получи рекламна табела на нестандартно място, но с отлична видимост и запомнящо се фирмено лого.

Атрактивност на рекламно послание и защо да изберете нас?

Колкото по-атрактивно искате да бъде едно рекламно послание, отправено с помощта на несветеща табела, толкова повече декорация и елементи трябва да бъдат поставени. За отличен външен вид могат да бъдат добавени лайсни, бели или черни графит. Могат да бъдат допълнително защитени с ламинат. Те са забележими отвън, привличат клиентите и най-важното -напълно достъпни като цена. По тази причина те заемат най-голям дял от външната реклама, повече от една трета от всички поръчки са за този тип рекламна табела. ВИП Реклама е Вашата рекламна агенция, която ще Ви предложи най-доброто решение за несветеща външна реклама.