Изберете страница

Външна реклама

окт. 6, 2022

Външна реклама – светеща, несветеща, за търговски обект, за магазин, с обемни букви и надписи – външна реклама.

Нестандартно решение

Външната реклама е нестандартно решение за всяка фирма и има запазен знак на компанията. Рекламните материали които се прилагат внимателно подбрани, с цел да отговарят на изискванията на динамичната бизнес среда. Рекламните послания са за всеки минувач,посетител или турист.

Информативна функция

Рекламата дава информация за бизнеса и сферата в която сте активни и искате да се представите на светло.

Светлинна реклама

Светлинната реклама допълва това усещане за мощ на компанията която управлявате или сте създали. Рекламните послания могат да бъдат изпълнени по различни методи за осветяване-с луминисцентно осветяване, диодно(LED) контражурно или посредством прожектори било то метал-халоген,обикновени или чрез скрита светлина.

ПВЦ фолио

Външната реклама не е задължително да е изпълнена със светещи букви със сияние около обемните контражурни елементи, тя може да бъде и направена от обикновено PVC фолио като буквите от фолио могат да бъдат изрязани чрез плотерно рязане с цвят на фолиото в широка гама от цветове, като фолиото бива и транслуцентно-тоест осветена от зад рекламна площ.

Винилна реклама

Друг вид външна реклама е рекламата от винил. Винилната реклама е широко разпространена заради ниската цена за изработка. Лицето на винилената реклама за външни условия може да бъде изпълнена чрез рязани букви от пвц фолио или Широкоформатен печат за външни условия с ув (UV)защита.

Перфофолио

Елемент за рекламиране е и перфофолиото,това което виждате на много магазини или офиси при които съдържателите не искат да наблягат на витрина която е пълна с манекени,аксесоари за дейността им или с други думи предпочитат да виждат през дупките на перфофолиото какво се случва извън магазина или офиса но да не се вижда вътре какво се случва.

Пясъкоструйно фолио

Нещо което се използва в подобни ситуации това е пясъкоструйното фолио-фолио което имитира пясъкоструенето. Този вид рекламна стратегия я предпочитат за разделяне на конферентни зали от стъкло, като в пясъкоструя могат да бъдат изрязани лого, фирмени знаци и текстове.

За малки и големи бизнеси

Всеки малък или голям бизнес се нуждае от външна реклама, било то от винил, фолио,обемни букви с контражурно осветление или букви със светещо лице, рекламните елементи са за всеки бизнес, фирма, офис сграда,покривна реклама с метална конструкция или окачена на фасадата на блок,кооперация или мол.

Видове

 • Указателни и рекламни табели
 • Светлинни кутии от метал, плексиглас, еталбонд
 • Светлинни табла
 • Вакуумно формоване на плексиглас, полистирол, олекотено PVC и други
 • Светещи обемни букви и Рекламни надписи
 • Плексигласови изделия рязани на плотер или лазер
 • Неонови реклами с различни цветове и форми
 • Реклами със светодиоди и рекламни елементи с луминисцент
 • Тотеми за бензиностанции или сервизи
 • Метални изделия и конструкции
 • Тенти и козирки за кафе и магазини
 • Надписи от PVC фолио върху витрини, автомобили и др.
 • Гравиране и рязане на плексиглас, пвц, еталбонд и др.

Ефективно средство

Външната реклама е изключително ефективно средство в една конкурентна среда за всеки развиващ се бизнес. Всяко изделие, което е позиционирано навън в градска или извънградска среда и рекламира Вашата дейност, представлява Ваша външна реклама и е необходимо тя да бъде ефективна. Такава стратегия ще Ви помогне да изпъкнете пред конкурентите си или да популяризирате продуктите, които предлагате. Външната реклама с вложена стратегия и добре подредено рекламно послание ще спомогне информацията за Вашата дейност да достигне до максимален брой потребители и бързо ще Ви осигури нови клиенти.

Какво предлагаме?

Ние от ВИП Реклама сме агенция, която предлага изработка и монтаж на външна реклама на конкурентни цени. Производствената ни база се намира в София, в квартал Люлин, в центъра на Кооперативния пазар, но изпълняваме поръчки не само за столицата, а и в цялата страна.

Индивидуален проект

Рекламните продукти, които изработваме по индивидуален проект, съобразен с изискванията и целите в рекламата на всеки клиент, са многобройни и всички са в състояние да Ви осигурят водещи позиции в стратегическата надпревара с конкурентните компании.

Несветещи рекламни табели

Ще Ви представим един аспект от нашата рекламна продукция – несветещи рекламни табели. Рекламната несветеща табела може да бъде в много вариации и форми, като се започне от тротоарна табела, която стои пред магазин или търговски обект и има основно информираща и насочваща същност относно обекта, пред който е поставена.

Указателна рекламна табела

Табелите за указване могат да бъдат монтирани на улици, да указват и запознават преминаващите пешеходци за намиращи се наблизо търговски обекти или административни сгради. Понякога рекламната табела е отрязана във форма на стрелка или е просто табела с име на улица и номер.

Рекламната табела може да бъде изпълнена с различни материали и цветове

Една стандартна несветеща табела представлява плоскост с различна големина и форма от конкретен вид материал -еталбонд, плексиглас, инокс, винил и други. Изборът на материал се съобразява с целите, бюджета и насоката на рекламната табела, върху която ще бъдат отпечатани или залепени избраните рекламни изображения.и надписи.

Различни техники за реализация

При реализирането на дизайна се използват различни техники. Един от методите е директен печат върху стандартна табела. Предимството на директния печат е, че могат да се преливат цветовете на рекламното изображение. Това осигурява атрактивната визия на цялостния образ и по-силното внушение на рекламното послание. Недостатък е избледняването на боите, следствие на климатичните условия. Животът на такава табела може да бъде удължен с поставяне на UV покритие.

Употреба на плотерно рязано фолио

Рекламната табела може да бъде облепена с плотерно рязано фолио. При този начин на реализиране на дизайна, цветовете се запазват много дълго. Това се постига с използването на фолиа с различен цвят и плътност при различните форми, букви и изображения.  Изборът може да бъде и алуминиева табела с прахово боядисване. Това е непретенциозен избор с дълъг период на експлоатация. Несветещата Ви табела може да бъде също и ламинирана, което подобрява нейната визия и трайност на външни условия.

Рекламни лога

Рекламните лога също могат да се определят като рекламни табели. Предимството им е, че при тях могат да се комбинират различни стилове, цветове, ефекти и други. Това ги прави много конкурентни в сравнение с останалите рекламни продукти за външна реклама.

Подходящо представяне

Всеки избор на стандартна несветеща табела ще представи бизнеса Ви по подходящ начин пред широка аудитория, ще направи дейността Ви популярна. Рекламна агенция ВИП Реклама ще Ви помогне като гарантира решение и за най-нестандартната визия и проекти, които искате да реализирате.

Динамична материя

Външната реклама е една динамична материя, която събужда въображението и има за цел да направи бизнеса по-конкурентен в даден бранш. Конкуренцията е стимул, който извежда играчите на нови неочаквани висоти. Който по-добре презентира продуктите и услугите си, той е на върха на пирамидата в бизнеса, той е водещият.

Искате ли да заемете челни позиции във Вашия бранш? Искате ли да притежавате разпознаваема от клиентите марка?

Можете да го постигнете. Рекламна агенция ВИП Реклама има решение за Вашата стратегия.Всеки проект и изработка на външна реклама при нас е строго индивидуален и се конструира по нестандартен начин, като няма зададени предварително параметри. Те са по Ваше желание, визия, рекламни намерения.

Избор

Изборът е от решаващо значение за успешното реализиране на предварително заложената маркетингова стратегия. Един от възможните избори е външната реклама. Рекламен продукт от този тип е най-използваният начин  за рекламиране в съвременната бизнес среда. Външни светещи или несветещи табели, светещи или несветещи обемни букви, брандиране на витрини, автомобили, поставяне на рекламни лога, възможностите са много.

Рекламни табели

Те са символ на престиж и стабилен печеливш бизнес. Могат да бъдат изработени от различни материали – еталбонд, инокс, плексиглас, коматекс и други. По-важно е мястото, което ще бъде избрано за тяхното монтиране. Правилното позициониране е от решаващо значение, за да бъдат забелязани, оценени и да заемат мястото си в рекламната стратегия. Най-важно при тях си остава посланието, което носят, и правилния избор на таргет група, към която са ориентирани. Този тип външна реклама е с UV покритие, което увеличава издръжливостта на външни влияния.

Реклама с обемни букви

Обемните букви могат да бъдат светещи и несветещи. Те са триизмерни графични елементи, изработени от широка гама материали-еталбонд, стъкло, алуминий, плексиглас, а също и от по-настандартни като дърво, МДФ и други.. Предимството им е в нестандартната и атрактивна визия, възможностите за впечатляваща динамика на изображението и 24-часовата презентация на обекта когато са светещи. Те са подходящи за име и лого на хотел, магазин, рекламен надпис на фирма или фирмена марка и по избор могат да светят както с приглушена, така и с ярка светлина. Изработват се както за интериорна, така и за екстериорна реклама. Дневния ефект на триизмерния светещ надпис го прави поразителен, а нощният ефект е уникален чрез подбирането на рекламни фирмени цветове и шрифтове.

Тотеми за външна реклама

Те се срещат при бензиностанции, сервизи, търговски сгради и представляват икономични реклами с информационен характер. Могат да бъдат светещи с лого и информация, както и само указателни без светлинни ефекти. При светещите тотеми се използва често контражурното светене -светещ кант на буквата от задната част или светещ 3D надпис със светещо лице и борд.

Изрязани надписи от фолио за витрини

Това са най-бюджетните реклами и се избират най-често при обявяване на промоции, ликвидации или презентиране на нов продукт.

Облепване с фолио

Облепването с фолио на търговски обекти е друг начин за бюджетна външна реклама, който е много силна страна в рекламата на брандове. Брандирането е отличен начин на презентацията Ви и показва отношението Ви към клиентите, бизнеса Ви и стратегията Ви да търсите все повече нови възможности за развитие. Това поддържа интереса на клиентите и партньорите, защото в техните очи сте сериозна и отговорна фирма, на която могат да се доверят.

Потърсете ни!

Екипът на ВИП Реклама ще Ви помогне да създадете или утвърдите и развиете своите достижения. Разгледайте галерията ни! Потърсете ни!