Тези забранителни табели за кучета информират хората за порядките и правилата на мястото, където са попаднали.

Забранителни табели за кучета

Стандартни несветещи табели

Стандартните несветещи и по-рядко осветени табели са най-често поръчваните продукти в рекламния бизнес. Те обикновено са указателни и са предназначени да обозначават и информират клиенти, посетители и граждани за определени правила, които трябва да спазват или дават непосредствена информация за интересуващи ни обекти. Един от аспектите на указателните знаци е забранителната табела. Тя се използва с цел да се ограничат нежеланите действия на даден обект. Къде се използват символи и знаци за забрана? Забранителни табели се използват най-често на обществени и публични места, където не може да се контролира непрекъснато потока от посетители от постоянно намиращи се там общински, държавни служители или представители на компании, отговарящи за сигурността на обекта и намиращите се в него служители и клиенти. Тези забранителни знаци информират хората за порядките и правилата на мястото, където са попаднали.

Забранителни табели за кучета

Поръчки за забранителни табели се правят най-вече от обществени институции – общината, банки, болници, аптеки, големи вериги магазини и други. Забранителните знаци обаче са не по-малко нужни и в частния живот и личния бизнес. Ако сте собственик на търговски обект и искате да ограничите различни нежелани действия на територията на Вашия обект или дори на личния Ви двор, първата стъпка е да поставите забранителна табела на видно място. Този тип информационно средство указва, че е забранено да се извършват определени действия в този обект. Стандартните забранителни табели са вид ограничителни средства, които се изработват от различни твърди материали, най-често от еталбонд поради неговата якост, което ги прави много издръжливи и непретенциозни за поддръжка. Еталбондът е материал, с който се работи лесно и се изработват табели с перфектен външен вид, поради което е хит на този пазар.

Професионален монтаж

Благодарение на олекотените листове материал, указателните табели от еталбонд и фолио в завършен вид са много леки, дори ако са с по-големи размери. Това опростява максимално монтажа им и спестява време. Табелите от този композитен материал са на много разумна цена и намират все по-широко приложение. След като видът на табелата вече е оформен, върху нея се прилагат техники за поставяне на изображение. Техниките са разнообразни – директен печат върху табели, залепване на напечатано или рязано фолио, ламиниране, прахово боядисване и други. Когато става въпрос за забранителна табела, всеки се сеща за най-често срещаната от тях. Това е табелата Забранено за кучета! Тази широко използвана табела е ориентирана към хората, отговорни за действията на своите домашни любимци.

Различни забранителни знаци

В някои от случаите лепенките на забранителния знак съдържат информация за последващи рестриктивни действия, ако бъде засечен неправомерен акт, нарушаващ забраната. По-рядко забранителните табели за кучета могат да бъдат осветени, както и други табели от този вид. Ценообразуването на този тип реклами е индивидуално заради различните параметри. Ако се нуждаете от забранителен знак Забранено за кучета, ориентиран към собствениците на тези домашни любимци, свържете се с нас! Наш професионален екип ще Ви консултира за дизайна, ще вземе размери, ще извърши монтажа в най-кратки срокове и ще получите нужната Ви табела на цени, съобразени с Вашия бюджет. Ние можем да направим всяка стандартна поръчка интересен проект, с нестандартни и запомнящи се идеи.