Ние от рекламна агенция ВИП Реклама и Хорос 5 предлагаме качествена изработка на безшумно колело на късмета на ниска цена.

Изработка на безшумно колело на късмета

Игра колело на късмета

Има много забавни игри за малки и големи и една от най-популярните от тях е Колелото на късмета. Това е една от най-популярните и обичани игри, защото не изисква заучаване на правила, стратегии, преценяване на ситуации. Всичко зависи от късмета. Освен забавния момент, за да е успешна толкова тази игра, голяма роля играе самото колело, което участниците завъртат. Затова то трябва да отговаря на определени изисквания. На първо място трябва да е атрактивно, да привлича вниманието на публиката. Ние от рекламна агенция ВИП Реклама и Хорос 5 имаме вече множество изработени съоръжения тип Колело на късмета. Те се използват за разиграване на награди. Ние сме специализирани в изработване на всякакъв тип колела, според нуждите и изискванията на клиента. Реализираният проект, който предоставяме на вниманието Ви е безшумно Колело на късмета. Защо се наложи да изработим съоръжението по този начин?

Използване на магнити при изработка на безшумно колело на късмета

Известно е, че колелото е разделено на сектори. При въртене от участника, стрелката за наградния сектор се удря в ограничителите между секторите и създава доста шум. За да се премахне този шум, привличащ погледите на публиката към колелото повече, отколкото към играта и участника, се наложи да бъде премахнат. Това стана с магнити на отделните сектори. Тези магнити са на строго фиксирани места с определена сила. Както знаем, в зависимост от материала, от който са изработени постоянните магнити, те могат да бъдат с определена сила. Колелото за разиграване на томболи и награди е с така изработени магнитни полета, че няма как да застане между два сектора и да не се зачете наградата. От предоставеното видео се вижда, че освен секторите с магнити, които премахват шума при въртене на колелото, те са и сменяеми. Това дава възможност да се преместват наградите в различни полета без ограничение.

Обадете ни се!

Рекламното лого също може да бъде сменено с едно просто движение. Нашата рекламна агенция може да изпълни всяко Ваше желание при организиране на тържества, раздаване на награди с Колело на късмета, като сме готови да изработим съоръжението изцяло съобразено с Вашите изисквания. То може да бъде светещо или обикновено, шумно или с магнити за премахване на шума, с произволен брой сектори и не на последно място лесно за пренасяне и позициониране. Проследете видеото, за да се запознаете с възможностите за разнообразяване на работата и вида на Колелото на късмета и боравенето с него.Ако желаете да получите този продукт, произведен от нас по Ваша поръчка и изисквания, свържете се с нас на указаните телефон или имейл. Можете също да разгледате сайта, за да се запознаете с други продукти от този вид забавни игри с Колело на късмета. Ние ще работим така ,че Вашето свободно време да мине забавно. Обадете ни се!