Vipreklama Ви предлага висококачествена изработка на колело на късмета с награди на ниска цена. Често колелото е изработено от картон.

Изработка на колело на късмета с награди на ниска цена

Игра с награди

Забавната игра с награди, получавани чрез въртене на колело на късмета е изключително популярна. Играе се масово навсякъде и има почитатели във всички възрасти. Тя има различни вариации. Затова съоръжението, с което се разиграват томболи и награди – колелото на късмета, също има различни варианти. То може да бъде с различен диаметър на колелото и различна големина на цялото съоръжение. Също така може да е с различен брой сектори, може да бъде шумно или безшумно, да бъде светещо или несветещо. Материалите за изработка също варират. Често колелото е изработено от картон, разделен на сектори, понякога се прави настолно или застопорено на стойка. Независимо от големината и избора на материал, най-важното е качеството на изработката. Нашата рекламна агенция ВИП Реклама има изработени множество съоръжения тип колело на късмета. Можем да дадем пълна гаранция за качеството на материалите, които използваме, както и на изработката и монтажа.

Използвани материали при изработка на колело на късмета с награди

От какви материали изработваме нашите колела на късмета? Ние влагаме метална конструкция като основа, за да подсигурим запазването на идеалната линия на диаметъра на колелото, както и на останалите елементи. Поставяме лагер с голям диаметър, който осъществява въртеливото движение на кръга, за да осигурим точна и прецизна работа, без значение с каква сила се завърта кръга. Отделните сектори се облепват с фолио с високо качество, което гарантира идеалната визия при интензивно използване. Делителите на секторите за наградите изработваме от неръждаема стомана, което запазва безупречния им вид, както и трайността им при работата. От неръждаема стомана е и перото, което показва наградния сектор. Помислили сме за всеки детайл, така че колелото да запази вида и качествата си дълго време дори при усилена експлоатация.

Динамика

Нашият екип се е погрижил и за още нещо – при често използване еднаквата визия омръзва, а и самата игра изисква динамика, смяна на местата на наградните сектори, добавяне на елементи в отделни сектори и други промени. При нашите съоръжения наградите могат да се местят в различни полета без ограничение, което запазва изненадата, тръпката на играта не само при новите участници, но и при тези, които често играят. С едно просто движение може да се смени рекламното лого и това моментално обновява визията на колелото. За да отговорим на нуждите на всички клиенти изработваме различни по големина колела на късмета. Диаметърът им може да варира от 600 до 2000 мм. При това качеството е напълно гарантирано.

Гарантирано качество

Фирма ВИП реклама гарантира надеждността и качеството на всички свои създадени продукти. Ако сте убедени, че ние можем да изработим безупречно Вашето колело на късмета, съобразно Вашите изисквания, визия и нужди, свържете се с нас за поръчка! Ако искате да отправите въпроси към фирмата относно изработката на това съоръжение, обадете се на предоставения телефон или имейл. В случай че искате да се убедите, че нашите продукти отговарят на всички изисквания на клиента, разгледайте видеата, снимките и информацията на реализирани вече продукти тип колело на късмета преди да се свържете с нас. Ние сме на Ваше разположение! Може да ни намерите и на www.horos5.com