Професионална изработка на обемни букви с машина. Гарантирано качество на ниски цени. Изработка и монтаж в цяла Европа.

Изработка на обемни букви с машина

Възможно най-атрактивната реклама е тази с обемни букви. Те обикновено са светещи, открояват се в екстериорното пространство или са акцента на интериора. За да се създаде надпис, който привлича вниманието, нужно е всяка буква да бъде добре изработена, без луфтове, всеки малък детайл да приляга точно, за да създава впечатление на перфектна композиция отблизо и далече, а идеалната изработка пък гарантира дълготрайната експлоатация на рекламата.
Във Фирма ВИП Реклама обемните букви се изработват по нова технология, гарантираща високо качество на изработката. Това е технологията на огъване на обемни букви с машина.
Какво представлява процесът?
Машината е с цифрово програмно управление. Задават се исканите параметри, съобразени с начина, по който е изрязано лицето на буквата – с рутер или лазерно. Машината прави двустранни врязвания както откъм лицето, така и откъм гърба. Отделните разрези са толкова гладки, че оставят впечатление за естетика в работата. След това отново машинно се огъва материала по зададената форма. Могат да се ползват и фабрични листове, алуминиеви или от неръждаема стомана. Тъй като машината се управлява със софтуер, грешки са изключени. Луфтовете са невъзможни, защото прецизността, с която се работи, е изключителна. Така получената обемна буква не само е изумителна по отношение на дизайна и ефектите, които създава, но и е точно и прецизно сглобена и погледната отблизо е едно перфектно творение на рекламната мисъл.
Какви букви можете да си поръчате?
Дебелината им е до 1 милиметър, но ширината на лентата, от която се правят стига до 130 милиметра, така че дълбочината на буквите е много по-голяма, отколкото при всякакви ръчни операции и съответно възможностите за ефекта от рекламата се повишават многократно. С тази нова технология границите на въображението, което се влага по отношение на визията на обемните букви, се разширява неимоверно.
Колко време е необходимо за изпълнение на една поръчка?
Производственият процес е свръх бърз и лесно се превключва от една серия в друга, така че производителността на машината е голяма. Освен това може да работи и на непрекъснат режим, когато се налага.
Изключително важен въпрос за клиентите е колко се оскъпява поръчката на малки серии?
В отговора на този въпрос се корени едно от основните предимства на машинното огъване на обемни букви. Производството на лимитирани бройки с тази технология е изгодно. Дори единичната бройка от много голяма или сложна технически буква е икономически изгодно предложение. Производственият процес е рентабилен, защото се извършва и контролира само с една програма. Прецизността на работата се запазва при дълъг производствен процес, защото контролът е автоматичен.
Много поръчки удължават ли времето за изпълнение на зададените обеми на работата?
Независимо от натоварването на машината, тя може да изпълнява много поръчки, тъй като персоналът, който я обслужва, не е нужно да бъде многоброен, нито се изисква прекалено висока квалификация, така че няма обективни пречки да се работи бързо и качествено.
Не е нужна предварителна подготовка и проучвания, за да се направи поръчка за обемни букви. Всяка идея може да бъде облечена в проекти всеки проект може да бъде изпълнен бързо и прецизно с машината за огъване на обемни букви. Цената на услугата е оптимална.