Ние сме фирма за изработка на рекламни макети за промоции, печат на плат, изложбен щанд с ниски цени. Изработка и монтаж в България и Европа.

Интериорна реклама Торфелини

Креативността е чудесно качество, но тя е истински ценна, когато е комбинирана със стратегия. Всъщност това представлява на практика добрата реклама – тя създава имидж чрез стратегия, а целта е пазарен успех.. Креативното мислене предоставя непрекъснато нови възможности за рекламно представяне. Промоциите и дегустациите на продукти на хранителната промишленост издигнаха зрително-вкусовата реклама на едно по-високо ниво и тя намира все по-атрактивни начини за изява.
При презентацията на нов качествен продукт е необходима концепция от събития и рекламни продукти, които да се интегрират в цялостната стратегия на бранда. Този замисъл е отлично изпълнен за производителите на течен шоколад Торфелини. За нуждите на официалната презентация на продукта и участието му в изложения е изработен макет на маса за дегустация, който се ползва при презентации. Създаден е макет на буркан в точни пропорции, с който да се промотира сладкото изкушение на Торфелини. Етикетът и капачката на промоционалната маса са с реални мащабирани размери. Лаковото покритие създава автентичен вид на стъклен буркан с шоколад. Масата е на колелца, което улеснява придвижването по време на презентации и изложения. Създаденият синхрон със стила на фирмата прави масата за дегустации важен инструмент в рекламната стратегия на бранда. Леката конструкция с подсилена основа и капак е подходящо брандирана с фирмените знаци на Торфелини и това прави продукта бързо разпознаваем в търговските вериги.
За да може да участва на всякакви изложения и да реализира успешно рекламната си стратегия, фирмата се нуждае и от изложбен щанд. Такова съоръжение се прави обикновено стандартно, както и при промоцията на Торфелини.При изработката и монтажа на щанда са използвани отделни модули, което усложнява проекта, но подпомага идеята всеки от тях да може да бъде използван по-късно самостоятелно при други по-малки представяния. Конструкцията съдържа и шкаф за презентации с лого, изработено от фолио и скрито осветление за отделните рафтове, както и допълнителни рафтове с цветовете на марка Торфелини. Акцент в композицията е елегантен модел на бурканчето с течен шоколад.
Цялостната визия е изработена с помощта на широкоформатен печат върху плат в нежен цвят на шоколад и топлите му нюанси. Подходящата визия създава усещане за стилно и запомнящо се рекламно пространство и благодарение на нея продуктът се представя винаги атрактивно. Това е добро конкурентно предимство в една наситена с предлагане среда, каквито са изложенията.
Изложбените щандове се проектират винаги с мисълта да бъдат лесно приспособими към променящите не нужди при участие в изложения. Затова такъв щанд винаги се сглобява и разглобява, което е гаранция за безпроблемното му изграждане на всяко изложение. Освен функционалността и добрия външен вид, основно изискване е да бъдат здрави, но леки, за да се пренасят, монтират и демонтират лесно и това е важна част от проекта. С помощта на рекламните изложбени щандове, промо масите за дегустация и уголемените или умалени макети на продуктите на дадена компания улесняват представянето на продукцията на съответното изложение. Преимуществото на този вид реклама се констатира тогава, когато случайните клиенти се превърнат в лоялни почитатели на марката.