Изберете страница

Колело на късмета цена

окт. 6, 2022

Колело на късмета цена – изработка, с награди, за томбола, за казино – колело на късмета цена.

Обичате ли да се забавлявате?

Харесвате ли различните игри на късмета с награди?

Сигурно няма човек, който да даде отрицателен отговор на тези въпроси. Та кой не се изкушава да пробва дали късметът е винаги с него? Когато това става с интересна и занимателна игра, удоволствието от приятно прекараното свободно време е гарантирано.

Една такава зареждаща с оптимизъм  и весело настроение игра е с колелото на късмета. За да започне добре познатата на всички ни игра, е необходимо самото колело на късмета да бъде налично.

Откъде да се сдобиете с този атрибут? Може да се изненадате, но той може да бъде произведен от рекламна агенция, чийто предмет на дейност са сериозни, трудни и отговорни проекти по рекламните кампании на водещи в бранша си фирми.

Фирма ВИП Реклама, водеща рекламна агенция в динамичния свят на рекламата, може да изработи по Ваша поръчка светлинно колело на късмета. Условието да получите някаква предвидена в играта награда е, че трябва да има съвпадение на светлинните сектори и символи, обозначени на лицевата страна на колелото.

Разработена е специална програма за награждаване при съвпадение. Тази програма за награждаване е направена по следния начин: с един бутон се задейства първо вътрешният кръг на електронното светлинно колело, при натискане на бутона се стопира въртенето на вътрешните светлинни сектори на колелото за разиграване на награди и се пуска външният  кръг с гонещи се светлинни сектори от колелото на късмета. При повторно натискане на стоп бутона се спира и външният кръг за гонещите се светлини на съоръжението за разиграване на томболи и награди. Ако има съвпадение на цветовете от външния и вътрешния кръг, светва зелена светлина от кутията, от която можете да си вземете своята награда или лакомство. Кутията остава отключена за определено време, преди отново да се повтори завъртането на колелото.

Колелата на късмета са рекламни и наградни. Могат да бъдат шумни, безшумни, електронни или по Ваше искане, за да бъде забавна и успешна Вашата кампания или изпълнен с веселие и приятни емоции Вашият празник.

Рекламна агенция ВИР Реклама изработва светлинни колела на късмета. Можете да заявите електронно колело на късмета.

Можете да поискате победителят в играта не само да види, но и да чуе победния звук, ознаменуващ неговия късмет.

Можете да се забавлявате тихо, за да не пречите на другите хора в близост до игралното поле.

За всяко възможно желание  ще се погрижи екипът на ВИП Реклама. За Вас ще остане само празничното настроение.

Забавлявай се!

Влез в играта!

Свържете се с екипа ни и направете своята поръчка за светлинно колело на късмета. ВИП Реклама работи за Вас и Вашето приятно прекарване на свободното време.

 За точна оферта, изпратете запитване!