Фирма ВИП Реклама ви предоставя услугата лазерно гравиране на ключодържатели, лазерно гравиране на плексиглас.

Лазерно гравиране на ключодържатели, лазерно гравиране на плексиглас

Лазерно гравиране и приложенията му

Лазерното гравиране е предпочитана технология за поставяне на изображения върху широк спектър материали, тъй като с него се постига изключителна точност, дълготрайност на надписите, изображенията и графиките. Ако търсите най-трайният начин за надпис и поставяне на изображение, това е лазерното гравиране. То променя завинаги основата на материала и затова е вечно. Гравиране с лазер е подходящо за трайно надписване на сувенири, трофейни предмети, купи, плакети. С него се гравират ключодържатели, химикали и други предмети с рекламна цел, надписват се всякакъв род табели за места, където дейностите изискват номериране. Това е отлична възможност и за уникален подарък по Ваш избор. Както съществуват неизброими видове сувенири и подаръци, така и материалите, подходящи за лазерна обработка, са трудни за изброяване. Този относително бърз и много фин процес се използва за обработване на хартия, кожа, пластмаса, плексиглас, картон и много други.

Какво представлява процесът на лазерно гравиране на ключодържатели?

Лазерната технология е подходяща за прилагане дори при най-фина геометрия и се изпълнява с максимално качество и прецизност. Какво представлява самият процес на надписване с лазер? В процеса на гравиране се използва лазерен лъч, който се насочва към повърхността на материала и непрекъснато нарушава неговата структура. Отнемайки част от горния слой на повърхността на материала, най-често двуслойна пластмаса, конкретното изображение добива цвета на долния пластмасов слой. В резултат се стига до получаване на креативен и интересен надпис или изображение. Това е универсален метод, резултатите винаги са добри, липсва контакт между инструмента и детайла, което го предпазва от повреди, и дава възможност за бърза работа. Полученото лазерно изображение, което е дълготрайно, може да бъде векторно или растерно. Разликата между векторни и растерни графики е в това ,че растерните се състоят от пиксели, а векторните от линии. При увеличение всеки пиксел на растерните бива разпънат и това нарушава качеството.

Векторен формат

Затова повечето дизайни и лога се правят във векторен формат. По този начин качеството и на визитната картичка, и на билборда е еднакво, то не се влияе от размера. Предимствата на векторния формат – да не променя качествата си при преоразмеряване, го прави подходящ и готов за гравиране на табели, цялостно фирмено брандиране, щампи и плакати. За лазерното гравиране на плексиглас и пластмаса е нужно да се знае, че най-добре се гравират тъмните цветове. Представеният от нас ключодържател с рекламна цел, е от черна пластмаса и гравюрата е ясна, отчетлива и ще бъде вечна.

Свържете се с нас!

Фирма ВИП Реклама ви предоставя услугата лазерно гравиране на всякакви модели сувенири с рекламна цел, надписване на табели с номериране на стаите за хотел чрез лазерно гравиране, номериране на детайли, номера за килими в автомивки, както и лазерни лога и много други. Ако имате интересна и креативна идея, ние ще я осъществим. Или можете да почерпите вдъхновение от нашите предложения. Ние ще претворим желанията Ви в рекламни продукти. Свържете се с нас!