Рекламата с лед бягащи светлини за тотем на автомивка и ресторант е впечатляваща. Направена е брилянтно с високо качество.

Лед бягащи светлини

Оригиналност и неповторимост на лед бягащи светлини

И в живота, и в бизнеса е важно да бъдеш различен, оригинален и неповторим. Това е белег, че си креативен и успешен. Ние от ВИП Реклама разбираме стойността на оригиналния собствен почерк в бизнеса. Затова сме готови да сътрудничим на нашите клиенти в търсене и подчертаване на тяхната уникалност и неповторима индивидуалност. Проектът, който представяме на Вашето внимание, е създаден единствено и само за наш клиент. Рекламата с гонещи се светлини за тотем на автомивка и ресторант The Ring& Auto Clean е толкова впечатляващ, че нерядко са спирали автомобили на кръговото движение на Околовръстното шосе и Драгалевци, за да изгледат хората в тях ефекта на рекламния тотем. И това е разбираемо, защото се касае за истинско светлинно шоу.

Уникалността на този проект

Всеки един детайл от обекта е единствено и уникално наше изпълнение само за този проект. В резултат на това наше отношение към работата по него, всеки зрител, видял тотема и реалистичния макет на автомобил, който изглежда като истински и в реални размери, е останал поразен и впечатлен и едва ли ще го забрави. Бягащите светлини, на основата на които е изпълнено светлинното шоу, създават разнообразни и ефектни светлинни конфигурации. Те използват принципа на „бягане” на светлината изпълнен посредством сложен контролер. Всеки кристал от цифровата лента на контролера е програмиран и се управлява поотделно. По този способ може да бъде създадена най-различна графика или светлинно движение, като цветовете и светлините се гонят, преливат или обединяват. Бягащата светлина е наистина много атрактивна и ефектна, като впечатлява силно плавната смяна на цветовете. Движението на светлините става чрез редуване по вертикални редове.

Смяна на посоки на движение и скорост на бягане на светлината

Смяната на посоките на движение се осъществява автоматично, както и скоростта на „бягане” на светлината. При желание е възможно да се заложи промяна в скоростта на бягане на светлините. Пространственото разположение, разбира се, може да бъде разнообразно, за да се постигне търсеният светлинен ефект както на изработените бягащи светлини на тотема, така и на изработения макет на автомобил с мигащи авариини светлини и включени дневни светлини на изработения макет на автомобил с реални пропорции и габаритни размери. Можете да избирате от колекцията светлинни ефекти, включващи визуално „свиване” и „разширяване” на предпочетената светлинна конфигурация, преливане на светлините една в друга или тяхното редуване. Всички изисквания по правилата за безопасност при работа с електрически съоръжения са стриктно спазени.

Ние сме лидери в създаването на подобно светлинно шоу

Бягащите светлини за тотем на The Ring& Auto Clean са обмислени внимателно по начин, с който смяната на цветовете да става така, че да се забелязва ясно цвета, който свети, да не дразни очите с бърза смяна на цветове и също така да бъде атрактивно за наблюдение както на изработените сменящи се светлини, така и на изработения макет на автомобил с динамично мигане на светлините. Ако искате да се отличавате с оригинална реклама с бягащи светлини, ако искате да бъдете неповторими в своята бизнес среда, доверете се на професионалистите от ВИП Реклама. Ние не само знаем как се прави. Ние сме лидери в създаването на такова светлинно шоу. Ще изработим за Вашата фирма индивидуален проект, който ще бъде единствено и само за Вас. Със сигурност ще съобразим работата си с Вашата визия за бъдещата Ви светлинна реклама с гонещи се светлини. Ще бъдем Вашия най-добър партньор в рекламната Ви политика.

Защо да изберете нас?

Знаем как да го постигнем. Защото сме най-добрите в тази рекламна стратегия. За да се убедите, че нашата реклама с гонещи се светлини и рекламен макет на автомобил с включени дневни и аварийни светлини е най-ефектната, моля, изгледайте видеото, което предоставяме на Вниманието Ви. За да разберете какво представлява нашата реклама с гонещи светлини и рекламен макет на автомобил с включени дневни светлини и авариини моля изгледайте видеото.