Несветещи лого обемни букви, обемни букви варна за екстериорна или интериорна реклама и лого за фирми на ниски цени, професионално монтирани.

Лого обемни букви, обемни букви Варна

Лого обемни букви и информация за обемните букви

Обемните букви са едни от най- разпространените и атрактивни продукти за външна и интериорна реклама. Те представляват триизмерни графични елементи, изработени от широка гама материали. Тези рекламни елементи придават стил на презентацията, която се прави,и затова са предпочитани в широка гама от бизнеса. По-атрактивни и по-търсени са светещите обемни букви, но и несветещите също са добре застъпени на рекламния пазар. Изработват се от почти всякакъв материал, но най-често са иноксови, от фибран или стиропор, както и плексигласови. Обемните несветещи букви от инокс са устойчиви на атмосферни условия и запазват актуалния си вид дори след 10-15 години употреба. На практика са вечни, защото материалът не корозира и издържа на натиск и въздействие на вятъра. Със своя стил и елегантност иноксовите несветещи обемни букви са отличен избор за имиджова реклама, която дискретно привлича вниманието на клиентите. Обемни несветещи букви се изработват и от фибран и стиропор. Тези обемни букви са комплексни.

Рекламни надписи с обемни букви от стиропор или фибран

При необходимост може да бъде заменена само една буква или детайл от логото на клиента. Рекламните надписи с обемни букви от стиропор или фибран се боядисват в един или няколко цвята по избор и боите удължават срока на тяхната експлоатация. Обемни несветещи букви от плексиглас се изработват за надписи, където се използват по-фини детайли. Освен за външна реклама, различните според материала обемни букви, намират приложение и във вътрешната реклама. Всяка елегантно изпълнена реклама се вписва идеално в модерния интериор на офиси и заведения, подкрепяйки дискретно реномето на компанията. Техники за изработка на лого надпис. Има различни техники за изработка на лого и изпълнението му с обемни букви е една от възможностите, която допринася за отличното лице на фирмата, защото всяка обемна буква е изработена с голямо внимание към детайла. Ние от ВИП Реклама изработваме несветещи обемни букви за екстериорна или интериорна реклама и лого за фирми.

Защо да изберете Vipreklama?

Нашия професионален екип ще помогне за Вашия рекламен успех като създадем за Вас най-добрата професионална реклама. Представяме на вниманието Ви реализиран проект на обемен несветещ надпис. Този рекламен продукт е изработен от лек материал и е подходящ само за вътрешни условия, където няма да има пряк контакт с неблагоприятни атмосферни влияния. За изработката му са взети предвид големината на обемните букви и логото. Тъй като рекламното лого е с по-голям размер, материалът е подбран с различна дебелина. Обемът на цялото лого е 50 мм, а името на рекламодателя е 30 мм обем. При съчетанието на отделните детайли с различна дебелина на всеки от тях, е взето предвид, че слогана е с повече символи, затова текстът е изработен цветен, рязан на машина за фолио. Следващата стъпка е монтажът на всеки един от детайлите.

Използвани материали

Основата е от материал, лек и удобен, за да може да се пусне от тавана и да виси на корда. Обемните елементи са леки и по тази причина не могат да наклонят табелата от собствената тежест. За да се избере точното място на всяка една буква, се прави хартиен шаблон за мястото на обемните букви, представляващо реклама с обемни букви. След като се разположи на основата и се позиционира на точно определено място, рекламният надпис е захванат чрез лепене. Ние от ВИР реклама сме отворени към всяка Ваша идея и можем да реализираме вашата визия, като се съобразим с изискванията и нуждите на Вашата реклама с обемни несветещи букви. -екипа на ВИП РЕКЛАМА- vipreklama.org