Декорацията е онази материя, която внася емоция в пространството. Vipreklama ви предлага качествена изработка и монтаж на магазин декорация.

Декорация за магазин

Декорация за магазин

Грижите по вътрешното оформление и декорацията на търговските обекти като магазини не свършват, след като ремонтът и обзавеждането приключат. Декорацията е онази материя, която внася емоция в пространството, прави го разпознаваемо и уникално. В магазините декорацията е за всички клиенти и основната й роля е да носи информация. Също така да насочва към стоките, които се предлагат, да информира за нови стоки или намаления. Често служи и за допълнителна украса и е част от интериорното решение на пространството. Ако имате магазин с рафтове и ниши като проекта, който представяме, се налага за повече ефект да се доукрасят останалите части от стената на тези съоръжения за излагане на стоки. За тази цел е подходящо да се отпечатат върху рекламно фолио изображения на някои от основните съставки на продуктите, които се предлагат. Рекламните фолиа са добър довършващ щрих, за да бъде привлечено вниманието на всеки клиент на магазина.

Висококачествени рекламни фолиа

Рекламните фолиа, с които работим ние от рекламна агенция ВИП Реклама, са с високо качество на печат и защитен ламинат. Той увеличава продължителността на живот на рекламния стикер, защитавайки го от механично нараняване. Колкото по-голямо ще бъде натоварването върху една реклама, толкова по-добре тя трябва да бъде защитена. Машините, с които се извършва ламиниране, наречени ламинатори, са различни в зависимост от изделията, които се третират, и слоя ламинат, който се полага. Ние предлагаме изработка, печат и монтаж на всякакъв вид рекламни стикери от фолио с високо качество за Вашия търговски обект. Думата за стикер на български е рекламна лепенка. Тя е упътващ или привличащ знак и по тази причина често се прави от ярки или контрастни цветове. Това е с цел да изпъкне, да бъдат забелязана. Освен, че са ефектни, рекламните стикери от фолио са евтини. Също така те са дълготрайни и затова са много търсени.

Различни решения за изработка и монтаж на рекламни стикери и фолиа

Рекламна агенция ВИП Реклама предлага всякакви решения за изработка и монтаж на рекламни стикери и рекламни фолиа за постигане на по-добра визуална комуникация с всеки клиент на магазина Ви. Размерите, по които работим, са съобразени с индивидуалните особености на всеки търговски обект, разстоянието на потока от хора до рекламния продукт, целевата група, към която е насочена рекламата. Този тип интериорна реклама може да бъде и временна. Със стикери се указват сезонни или празнични намаления, промоции или презентации на предлаганите стоки. Независимо дали са за временна или постоянна употреба, рекламните фолиа и стикери внасят и нотка свежест в интериора на търговските обекти и трябва да присъстват като незаменим елемент от вътрешното оформление. Последният етап на декоративното оформяне на рафтове, ниши или всякакви други гладки повърхности в търговски обект е полагането на самото фолио или стикер.

Техника за лепене

Много е важно качественото залепване на рекламния продукт, защото от това зависи гаранцията за продължителна употреба. Изборът на техника за лепене се прави на място от самия монтажен екип. Под фолиото или стикера не трябва да остават балончета, мехури или гънки, които ще повредят бързо рекламната декорация. Предварителното почистване на повърхността преди лепене също е предпоставка за качествен монтаж. Добре е монтажът да бъде извършен от специалисти с опит в дейността. Нашата агенция разполага с професионално подготвен екип, който може да стане Ваш партньор при декорацията на Вашия магазин или фирмена площ. Свържете се с нас, за да работим заедно за Вашата успешна кампания.