Матирането на стъкло, фолио за матиране на стъкло са ефектно и приятни изделия, които ние от Vipreklama предлагаме на нашите клиенти.

Матиране на стъкло, фолио за матиране на стъкло

Услугата матиране на стъкло осигурява индивидуалност

Матирането на стъкла, витрини, паравани е ефектно и приятно изделие. Предлага се от ВИП Реклама на нашите клиенти от кварталите Младост, Дружба, Студентски град, София Център, Люлин, Манастирски ливади, Бояна, Драгалевци, както и извън територията на София. Фолиата, които използваме за облепяне, имат UV защита и създават мека и приятна атмосфера. С тази услуга си осигурявате ярка индивидуалност и лична, разпознаваема идентичност. Ако наетото помещение има обособена със стъкло зона за персонала или за изделията, които произвеждате, матирането е точният избор за запазване на дискретността на помещението или чисто практически може да пази продукцията от слънчевата светлина. Матирането на стъкла може да се приложи при витрина, прозорец, конферентна зала. Може да се ограничи видимостта между две помещения, разделени със стъклена преграда.

Цел и възможности на матирането на стъкло

Възможностите за матиране на преграда са или тя да бъде цялостно матирана, като стъклото се покрива цялото, или да бъде ограничена видимостта чрез поставяне на различни детайли или орнаменти в последователен ред, образуващ фигури, или като разхвърляни детайли. Матирането на стъклата на конферентни зали се прави с цел заседанията да не бъдат обезпокоявани от служителите в други помещения или случайно преминаващи хора покрай залата. Погледнато отвън, видими са само силуетите на хората в близост до матираната преграда. Същият ефект се наблюдава и при матирането на стъкло, прозорец или витрина. Важно е да се знае, че матиращото фолио е предназначено за външни условия. Реално през фолиото минава около 70% от дневната светлина, но то може да се използва и като затъмняващо фолио. На практика матирането се постига чрез механично премахване на най-горния слой на стъклото. По този начин прозрачността се нарушава и матирано стъкло вече спира притока на пряка слънчева светлина.

Ефекти и комбинации при матиране на фирмени помещения

Често при матиране на фирмени помещения, най-вече фризьорски салони или салони за красота има изискване върху матираното стъкло да се постави печат или рекламен надпис. Отпечатването на изображения върху матирана стъклена повърхност, съчетани с марки и лога на фирмата създава ефект на осветяване. Той е подходящ за паравани или разделящи преградни стъкла в офиси или салони за красота. Ако се комбинират фолиа и печат върху матирано стъкло се получава отличен ефект. Белият матов ефект на фолиото за матиране отлично се комбинира с черни ПВЦ букви, рязани на плотер, лого изображения, символи или едноцветни графики.

Матиране с декоративна цел

Възможностите са много, изборът е според визията на всеки клиент. Услугата матиране на стъкло може да се използва и с декоративна цел. Поставянето на декоративни ленти от матово фолио създава стил, уют, спокойствие и ограничава видимостта към помещението. Рекламна агенция vipreklama.org Ви предлага услугата матиране на стъкло за Вашето фирмено помещение или дом. Целта е да създадете в него атмосферата, която Ви е необходима за работа или живот. Разгледайте работата ни на нашия сайт и се свържете с нас за поръчка на посочените телефон или имейл за контакт. Ние ще осъществим Вашите идеи на практика.