Изберете страница

Монтаж на фолио за прозорци

окт. 6, 2022

Монтаж на фолио за прозорци – лепене върху стъкло, залепяне, монтиране – монтаж на фолио за прозорци.

Когато сме навън, непрекъснато се сблъскваме с различни видове реклама. Покрити с рекламни надписи от фолио стъкла, матирани витрини, изображения, приканващи ни да се спрем и да се отбием в съответния търговски обект.

Но как се прави печат, доставка и монтаж на фолио за прозорци?

Това е работен процес, в който са заети екипи от професионално подготвени специалисти по реклама, които могат да изготвят цялостен проект по брандирането на витрина на търговски обекти, офиси, работни или сервизни помещения. Работата започва с идеята, която се превръща в проект. Той се изработва, доставя и монтира на избраното за целта място.

Представяме Ви един такъв реализиран проект, осъществен от нашата рекламна агенция ВИП Реклама.

За наш клиент беше изработена нова рекламна визия от перфо фолио с печат на зададена тематика – продажба на книги, учебници и помагала за ученици, детски играчки и канцеларски материали.Изискването на поръчителя бе, да се подчертае основната дейност на обекта – КНИЖАРНИЦА, а всички останали дейности, които са набор за една книжарница, да се опишат. В това число и детският магазин, в който могат да се закупят детски играчки и помагала.

В целия екстериор на книжарницата важна роля играе изборът на перфо фолиото за цялостно брандиране на витрината. Изборът падна върху този вид фолио, защото предимството му е, че поставено на витрината, то не спира слънчевата светлина и не затъмнява помещението отвътре, но в същото време спира притока на преки слънчеви лъчи и създава приятна атмосфера за работа и пребиваване в книжарницата.

Върху перфо фолиото беше поставен печат с надписи за търговския обект и тематични изображения, насочени към съответната група клиенти и потребители на продуктите, които се предлагат. Печатът на перфо фолио е като печат върху обикновено ПВЦ фолио, с или без ламинат. Перфо фолиото и видовете мастила, които използваме, са с гарантирано качество и ниска себестойност, което прави цялостната реклама изключително предпочитана. Гледано отвън се вижда само качествено отпечатано изображение върху перфо фолиото, а празните преди прозорци и витрини се превръщат в използваеми рекламни площи. Този тип брандиране няма нужда от узаконяване, което е допълнително улеснение за клиента.

Представената реклама с перфо фолио е изработена за град Луковит.

Нашата агенция работи в градове и села из цялата страна, не само в София ,където се намира офисът ни. Фирмата ни предлага дизайн, изработка и монтаж на фолио за прозорци, но предлагаме и опцията монтажът да се извърши от наши колеги на мястото, където се намира търговската площ, върху която ще се работи,  или от самите Вас, нашите клиенти, когато обектът се намира извън София, или този начин на поставяне на рекламата е предпочетен от клиента.

Ако имате нужда от реклама за Вашия търговски обект, която да изпълнява повече от една функция – да Ви рекламира, да създава подходяща атмосфера за служителите и клиентите Ви, да спира притока на пряка слънчева светлина, без да затъмнява помещението и да бъде на конкурентна цена, можете да се свържете с нашия екип, който да осъществи за Вас реклама с печат, доставка и монтаж на фолио за прозорци, бързо и професионално. Свържете се с екипа на vipreklama.org!