Vipreklama Ви предоставя монтаж на фолио на ниска цена. Също така предлагаме висококачествен монтаж на фолио за коли.

Монтаж на фолио на ниска цена

Използване на специално фолио при монтаж на фолио

Монтажът на рекламно фолио на големи стъклени площи е нелека задача. Има много различни материали, с които може да бъде създадена интериорна реклама на голяма стъклена витрина. Необходимо е да се направи много внимателна преценка при избора, опрян на опита с такъв тип брандиране на витрина от стъкло. Тази презентация е на реализиран проект в МОЛ, изпълнен с фолио. То не се предлага на нашия пазар. Кое наложи използването на специално фолио за брандиране на витрината и какво представлява това фолио? Фолиото, използвано в този проект е със специални показатели. Te позволяват след демонтажа му върху стъклената витрина да не останат никакви следи. Това е за разлика от стандартните фолиа, при които след демонтажа на рекламни материали се налага старателно почистване на останалия лепилен слой. Използваното тук фолио е със специална структура на залепващия слой, която не позволява никакви остатъчни следи.

Рекламна площ при монтаж на фолио

При реклама с фолио, където и двете страни на рекламната площ са по-големи от 1600мм се налага съединяването на няколко парчета фолио, за да се получи нужната визия, текст и послание. В този МОЛ рекламната площ бе 6/3 метра. Затова се наложи застъпване на детайлите от рекламното фолио, за да се получи цялата картина. Рекламата с фолио без ограничение на размера на рекламната площ е предизвикателство. То поставя на изпитание опита на целия екип – от създаване и изработване на рекламния продукт до монтирането му. Необходимо е да се извърши след предварително разработен проект, точно оразмеряване на отделните части. Именно от тях ще се сглоби цялостната картина. Внимателно ще се напаснат детайлите при монтажа. Използването на такива големи площи е максимално ефективен начин при рекламни кампании. Използва се и като част от вътрешното оформление на помещението.

Използване на качествени материали

В този МОЛ рекламната картина е притегателен център, който акцентира върху стила, елегантността, класата, за които претендират стоките, които се предлагат на клиентите. Наличието на такъв притегателен център подсказва, че цялото пространство е обединено около някаква обща идея, за стил и красота, а не механичен сбор от предлагани услуги. Ние от рекламна агенция ВИП Реклама предлагаме изработване и монтиране на рекламно фолио без ограничение в размерите и визията. Можем да изработим за Вас реклама без значение на височината и сложността на избраната от Вас рекламна площ. С индивидуален проект, създаден за Вас, ще постигнем уникалност на търговската Ви площ. По този начин ще си гарантирате привличане на клиенти и увеличаване на продажбите. Материалите, които използваме, са на големи производители и с доказани качества, а опитът ни с такива мащабни като площ проекти, ни дава самочувствие, че предлагаме качествено изпълнение, в изпълнение на всякакви изисквания.