Изберете страница

Неонов надпис

окт. 6, 2022

Неонов надпис – от неон, за стена, за стая, изработка, монтаж, рекламен – неонов надпис.

Сградите на фирми и отделните офиси на компаниите изглеждат много впечатляващо, когато налагат определен стил на работа и собствена марка.

Тогава се появява нуждата от имиджова реклама на фирма или бранд.

Ние от ВИП Реклама сме екип от професионалисти, който ще Ви помогне да осъществите своята рекламна кампания по най-добрия начин.

Считаме, че светещата реклама с обемни букви за фасада е изключително ефективен и ефектен начин за представяне на дейността на фирмата пред клиенти и партньори.

Един от многобройните видове рекламни надписи са обемните букви със задно (контражурно) осветяване.

Кога се използват обемните букви със задно осветяване?

Когато се нуждаете от имиджова реклама на фирмата или бранда си. Те са наистина незаменима част от маркетинговата стратегия за утвърждаване на имидж. Впечатлението, което създават обемните рекламни букви, е за надежден бизнес, престиж и качество на предлаганите продукти и услуги.

Защо препоръчваме рекламната Ви табела да бъде с обемни букви с контражурно осветяване?

Те са престижни. Те са изключително здрави. Те са ефектни и се запомнят.

От какви материали се прави този вид надпис?

Самите обемни букви обикновено се изработват от плексиглас или инокс. Иноксовите са много стилни и ефектни и веднага привличат погледа към себе си. Заради по-високата цена на материала обикновено обемните букви от инокс се правят с по-малки размери. Самият материал е изключително гъвкав и дава възможност да се правят надписи и с по-нестандартна форма. Когато са прецизно изпълнени, буквите от инокс имат перфектен вид.

Обемните букви от плексиглас са може би най-масово разпостранените. Предпочитани са заради добрия им външен вид и изгодната цена. Поради своите характеристики – гладкост, гланц, възможност да се оформят фини детайли и да се създаде отлична представителна визия, препоръчваме обемни надписи от плексиглас.

Изработените вече обемни букви се захващат за стената или конструкцията с дистанционери и по този начин се изнасят напред от основата. Светлината пада назад, разпръсква се около буквите и така се получава ореолен ефект на светене. Според избора на светодиоди, които ще се използват за осветяване, около буквите и зад тях се създава сияние с определен цвят. Тази гледка е наистина впечатляваща, особено през тъмната част от денонощието. LED осветлението е единственият вариант за контражурно светещите обемни букви.

ВИП Реклама гарантира отличното качество на използваните светодиодни модули, с които се осигурява освен надеждна и дълготрайна работа, но и изгодна цена на продукта поради енергоспестяващата същност на този вид осветяване.

Един от нашите реализирани проекти е обемен светещ надпис BAR& DINNER, изпълнен с обемни букви дистанцирани от фасадата и цветни диоди, които образуват контражурното свете на надписа. Самият ресторант е с много добра локация и това предполага предлагане на незабравима атмосфера за всички клиенти.

Към обемните светещи букви сме добавили неонов кръг за ясното подчертаване на рекламните послания. Неоновите рекламни тръби имат динамика и чрез миганията си служат да привличат погледа на всеки пътник, който минава по южната дъга на Околовръстния път.

Изработката на тази светеща реклама с обемни букви с контражурно осветление е с материали, съобразени с атмосферните условия, на които ще бъде изложен надписът, напълно съобразени с предпочитанията на клиента.

ВИП Реклама изработва всичко в областта на външната светеща реклама и рекламни надписи за всеки клиент. Ние гарантираме кратки срокове, качество, приемливи цени и  отличен ефект на Вашата светеща реклама и рекламни надписи с неон и диоди. Свържете се с нас!