Vipreklama предлага качествено облепване на камиони, фирмени автомобили, бусове и всякакви превозни средства качествено на ниска цена.

Облепване на камиони

Фирменият транспорт може да се превърне в подвижна визитка на компанията, която го притежава, ако е брандиран. Независимо от вида на транспортното превозно средство, брандирането му работи в полза на имиджа и разпознаваемостта на марката и това вече е безспорен факт, проверен отдавна в практиката.
Както всяка визитка или реклама, създадена в услуга на бизнеса, услугата облепване на камиони също трябва да бъде изпълнена така, че да внуши доверие във фирмата, която се презентира. Прецизният монтаж допринася за това, а креативният дизайн грабва вниманието.
От позицията на дългогодишният си опит, фирма ВИП Реклама си е извоювала място сред експертите в облепянето и цялостното брандиране на товарни превозни средства. Визията, която създава на всеки отделен фирмен транспорт, е уникална и привлича вниманието. Подбираме правилните цветове и графични елементи, които съчетани с логото на фирмата, дават идеалната реклама.
Залагайки на транспортната реклама, ще се убедите, че тя е една от най-ефикасните и ако притежавате камион, то той ще бъде Вашата перфектна визитка, а нашата фирма ще помогне това да се случи.
Какви варианти съществуват за брандиране на един фирмен камион?
Може да се брандира само част от превозното средство, или то да бъде покрито изцяло, което се нарича пълно облепване. Независимо от направения избор, фирмата работи със специално фолио за автомобили, което издържа на неблагоприятните климатични условия. Спазват се изискванията на КАТ основният цвят на превозното средство да не се заличава изцяло при цялостното облепване на камиона и се избира подходяща част, която да бъде със запазен оригинален цвят.
За облепяне на покрити камиони фирмата предлага дизайн и печат на винил с капси.
При изработката на рекламни графики и надписи се ползват две различни технологии. Широкоформатният висококачествен екосолвентен печат върху бяло самозалапващо фолио за автомобили е първата опция. Отпечатаното фолио се защитава с ламинат срещу повреди и действието на препарати при почистване. Качествените фолиа и ламинати, с които работим, са предвидени за облепване на автомобили. Работим с каст фолио и ламинат за цялостно облепване на автомобили или за апликация при наличие на повърхности с 3D кривини. Друг използван материал е полимерното фолио за частично облепване на повърхности без 3D кривини. За стъклата използваме перфофолио, създадено с тази цел.

За поставяне на рекламни надписи, лога и декорации от цветни автомобилни фолиа използваме плотерното рязане като друг вариант при брандиране с рекламни надписи. Отделните знаци биват монтирани на определените от предварително създадения работен проект места. Ако логото на фирмата е в повече от един цвят, елементите от всеки отделен цвят се изрязват отделно и се монтират върху камиона. Това важи и за евентуалните декоративни елементи. Качествените гланцови фолиа напълно променят и обновяват визията на камиона.
Фирма ВИП Реклама предлага на клиентите си цялостно изпълнение на проекта брандиране на фирмен камион, което включва:
– Заснемане на превозното средство и снемане на размерите необходими за изпълнение на поръчката.
– Изготвяне на работен дизайн във векторен формат.
– Визуализация, която ще бъде одобрена.
– Монтаж и брандиране на камиона.
Брандирани, фирмените камиони носят посланието на фирмата към нейните клиенти и партньори, те са бъдат най- пряката реклама на фирмената дейност и работят за имиджа на компанията със самото си присъствие.Брандирането ще запази превозните средства от неблагоприятните атмосферни влияния с лекия филм, създаден от качествените материали, използвани при облепването им.