Изберете страница

Облепване на фирмен бус с фолио

окт. 6, 2022

Облепване на фирмен бус с фолио – брандиране, самозалепващо, ПВЦ – облепване на фирмен бус с фолио.

Всяка една реклама на служебен автомобил е уникална, тя популяризира точно определена дейност или марка. Отличава се с посланието, което всяка фирма иска да отправи към своите настоящи или потенциални клиенти. По тази причина всяка фирма, която притежава служебен автомобилен парк използва колите си като собствен рекламоносител.

Възможностите за брандиране на превозните средства са многообразни -пълно, частично облепяне, поставяне на картинки, лого, надписи, фирмени знаци, декоративни елементи.

Според практиката, фирмените бусове са най-често срещаните транспортни рекламни носители. Тъй като са ежедневно и непрекъснато сред градския трафик, те са един от най-достъпните начини фирменият бранд  да достигне до широка аудитория.

Най-добри резултати се постигат при цялостно облепване на фирмения бус с фолио с отпечаната реклама. Подобен ефект, на по-ниска цена се постига чрез комбинация от частично облепване с цветни изображения на по-големите и по-равнинни зони от двете страни на микробуса и монтиране на рекламни надписи и декоративни елементи в останалите свободни зони с добра видимост.

Представеният реализиран проект за брандиране на фирмен бус на фирма motive представя  по-изчистен вариант на частично облепяне на превозното средство, съдържащ лого, надписи и текст с информация за контакт, като бусът е брандиран от всички страни, за да може рекламата да е видима за всички участници в движението. Информацията е съчетана умело с фирменото лого и декоративни елементи от фолио в различни цветове.

При изготвяне на проекта за брандиране на превозното средство, трябва да се държи сметка, че тези рекламни стикери са подложени на много тежки условия –  температурни и атмосферни, удари по време на път, влияние на почистващи средства в автомивките и други. Затова при печат на рекламни стикери за автомобили, бусове, камиони е задължително полагането на ламинат върху печата, за да не се надраскат текстовете, логото или отпечатаната картинка.

Ние от рекламна агенция ВИП Реклама имаме дългогодишен опит и не правим компромиси с качеството на вложените материали. Нашата агенция работи с фолиа за автомобили на 3М, световен лидер, предлагащ качество, което удовлетворява всеки клиент с наситеността на цветовете на фолиата и продължителността им на живот при всякакви тежки условия.

Транспортната реклама чрез брандиране на камиони също е много престижна рекламна кампания за всяка фирма. Камионите изминават стотици километри и не бива да се пропуска тази възможност за фирмена реклама. На брандиране могат да бъдат подложени кабините и каросериите на камиони от всякакъв тип – открити, закрити, с твърда каросерия, с платнище, с гладка или набраздена повърхност. Надписите могат да бъдат от плотерно изрязани едноцветни фолиа или от фолио с пълноцветен широкоформатен печат. Видът на фолиото се съобразява с повърхността, върху която ще се лепи. Тъй като площта е по-голяма, отколкото на лекотоварните превозни средства, възможностите за включване на повече рекламни послания са по-големи. Цената също е по-висока поради по-голямата брандирана площ, но възвръщаемостта на инвестицията  е по-бърза.

Нашата рекламна агенция изпълнява всякакъв тип поръчки за брандиране на превозни средства, не само леки автомобили, но също бусове, камиони и по-големи транспортни средства. Ние създаваме за своите клиенти една наистина добра подвижна реклама с ярки цветове, интересен дизайн и професионален монтаж. Нашата агенция ще посрещне очакванията Ви и ще гарантира за дълготрайността и високото качество на изработка на рекламния продукт. За връзка с нас ползвайте дадените телефон и имейл.