Ако търсите трайна реклама с голям размер и на ниска цена, то решението е обличане на сграда с винил. Ниски цени, качествена изработка.

Обличане на сграда с винил. Реклама с винил за фасада.

За винила

Ако търсите трайна реклама с голям размер и на ниска цена, то решението за Вашата външна реклама на търговския Ви обект е винил. Добрият баланс между цена и качество отрежда на рекламата с винил голям дял от външната фирмена реклама. Това е бърз и евтин начин да направите вашия търговски обект забележим и атрактивен с ограничен бюджет за реклама. Винилът е няколко вида и се избира според спецификата на конкретния проект. За големи или малки пана трябва да се избере най-добрият материал, който да съответства на вида печат.

Видове винил

Промазан винил

На пазара се предлагат няколко вида винил. Промазаният винил е направен с по-сложна технология и е с подобрена структура в сравнение с другия тип, ламинирания винил. Най-същественото му качество е, че дава възможност за отпечатване на изображения с висока резолюция. Този вид винил се съчетава отлично с плотерно рязани рекламни надписи от фолио с различен цвят, което допълнително увеличава продължителността на експлоатацията му. Тя е средно 5 години. Той е с по-висока цена, но доброто качество на изработка и продължителната трайност компенсират оскъпяването.

Ламиниран винил

Това е материал с перфектни печатарски качества, а изображенията достигат високи нива на резолюция за изображения, гледани от близко разстояние. Периодът на експлоатация е по-малък от този на промазания винил, около 1 година. – -Винил за тенти. Това е най-здравият вид от този тип материали, подходящ за МПС. Тировете са оборудвани с такъв винил. Той е изключително здрав, а освен това се предлага в над 20 цвята. Недостатък му е, че не е подходящ за печат на надписи или рекламни изображения.

Резолюция на отпечатване при обличане на сграда с винил

В зависимост от размера на Вашата външна реклама може да бъде приложен печат с различна резолюция. -Средно качество на печат 320dpi. Препоръчва се при отпечатване на големи рекламни пана като билбордове, калкани и други, които се монтират на височина над 2 метра и не съдържат дребни текстове. – високо качество на печат 720 dpi. Препоръчва се при изработка на винили с по-малки размери, които съдържат дребни текстове и детайли, видими от близко разстояние. Тази резолюция е оптималния вариант между цена и качество на печат. – Фотореалистично качество 1440dpi.. Това е най-доброто качество, което съществува на пазара и се прилага при най-високи изисквания към визията. Подходящо е при по-малки рекламни визии,поради високата цена на печат. Има няколко варианта за монтаж на реклама от винил в зависимост от спецификата на самия обект.

Монтаж

Най-често винилът се опъва върху метална рамка и се монтира върху фасадата, но има и други възможности. Винил с капси може да се постави директно върху фасадата с дюбели, а може да бъде закрепен с нитове или самонарезни винтове. Често на винилното пано се ушиват джобове, в които се поставя метален профил и монтажът става много бързо, а платното се опъва равномерно.

Случай с наш клиент

Наш постоянен клиент от град Харманли се обърна към екипа ни, за да изготвим и реализираме проект за рекламна площ с винил. Изискването беше да влиза достатъчно светлина и в същото време да се използва за рекламна площ. За целта изработихме визия с негови продукти и опростено лого на търговския обект -магазин. Винилната мрежа бе отпечатана и монтирана с ластични въжета, за да се обере всеки напор на вятъра и да се удължи продължителността на живот на рекламната площ. Рекламните пана бяха изработени и монтирани по размери, взети на място.

За един от етажите на сградата или цялостно

Изработката на реклама с винил за фасада може да се направи както за един от етажите на сградата, така и за цялостно обличане на сградата или нейната фасада. Няма ограничения за размера на изделието, изработено от винил или винилна мрежа. Винилната мрежа е рекламно пано, с което се показват както изображения, така и текст. Ние от ВИП Реклама можем да бъдем Ваши изпълнители на рекламни площи с винил и винилна мрежа. Ще изработим Вашата реклама така, че да достигне до всеки клиент.