Изберете страница

Рекламна табела за автомивка

окт. 6, 2022

Рекламна табела за автомивка – изработка, монтаж – рекламна табела за автомивка.

И в живота, и в бизнеса е важно да бъдеш различен, оригинален и неповторим. Това е белег, че си креативен и успешен. Ние от ВИП Реклама разбираме стойността на оригиналния собствен почерк в бизнеса и затова сме готови да  сътрудничим на нашите клиенти в търсене и подчертаване на тяхната уникалност и неповторима индивидуалност.

Проектът, който представяме на Вашето внимание, е създаден единствено и само за наш клиент. Рекламата с гонещи се светлини за тотем на автомивка и ресторант The Ring& Auto Clean е толкова впечатляващ, че нерядко са спирали автомобили на кръговото движение на Околовръстното шосе и Драгалевци, за да изгледат хората в тях ефекта на рекламния тотем. И това е разбираемо, защото се касае за истинско светлинно шоу. Всеки един детайл от обекта е единствено и уникално наше изпълнение само за този проект и в резултат на това наше отношение към работата по него, всеки зрител, видял тотема, е останал поразен и впечатлен и едва ли ще го забрави.

Бягащите светлини, на основата на които е изпълнено светлинното шоу, създават разнообразни и ефектни светлинни конфигурации, използвайки  принципа на „бягане” на светлината изпълнен посредством сложен контролер. Всеки кристал от цифровата лента на контролера е програмиран и се управлява поотделно. По този способ може да бъде създадена най-различна графика или светлинно движение, като цветовете и светлините се гонят, преливат или обединяват.Бягащата светлина е наистина много атрактивна и ефектна, като впечатлява силно плавната смяна на цветовете. Движението на светлините става чрез редуване по вертикални редове. Смяната на посоките на движение се осъществява автоматично, както и скоростта на „бягане” на светлината. При желание е възможно да се заложи промяна в скоростта на бягане на светлините. Пространственото разположение, разбира се, може да бъде разнообразно, за да се постигне търсеният светлинен ефект.

  Можете да избирате от колекцията светлинни ефекти, включващи визуално  „свиване” и „разширяване” на предпочетената светлинна конфигурация, преливане на светлините една в друга или тяхното редуване. Всички изисквания по правилата за безопасност при работа с електрически съоръжения са стриктно спазени.

Бягащите светлини за тотем на The Ring& Auto Clean са обмислени внимателно по начин, с който смяната на цветовете да става така, че да се забелязва ясно цвета, който свети, да не дразни очите с бърза смяна на цветове и също така да бъде атрактивно за наблюдение.

Ако искате да се отличавате с оригинална реклама с бягащи светлини, ако искате да бъдете неповторими в своята бизнес среда, доверете се на професионалистите от ВИП Реклама. Ние не само знаем как се прави. Ние сме лидери в създаването на такова светлинно шоу.

Ще изработим за Вашата фирма индивидуален проект, който ще бъде единствено и само за Вас. Ще съобразим работата си с Вашата визия за бъдещата Ви светлинна реклама с гонещи се светлини. Ще бъдем Вашия най-добър партньор в рекламната Ви политика. Знаем как да го постигнем. Защото сме най-добрите в тази рекламна стратегия.

За да се убедите, че нашата реклама с гонещи се светлини и рекламен макет на автомобил с включени дневни и аварийни светлини е най-ефектната, моля, изгледайте видеото, което предоставяме на Вниманието Ви.