Vipreklama Ви предлага рекламни материали за хотели, надпис рецепция на ниска цена с високо качество. Изработка, монтаж.

Рекламни материали за хотели

Рекламни надписи с обемни букви

Рекламните надписи с обемни букви са много атрактивни заради своята дълбочина, подчертана от естествената сянка на триизмерните елементи. Обемните надписи и лога са идеално решение както за външна, така и за вътрешна реклама за търговски и представителни обекти- офиси на банки, рецепции за хотели, приемни на медицински центрове и други. Обемните надписи са стилно решение за Вашето фирмено приемно пространство. Рекламна агенция ВИП Реклама разполага с различни технологии и материали за изработка на обемни букви, лога и декоративни елементи. Можем да изработим обемен надпис с различна дебелина на борда и пълна гама от цветове, като ще спазим всички стандарти за качество и трайност при различни работни условия. Несветещите букви с обемен ефект се изработват от различни материали. Най-популярни са тези от фибран и стиропор. Този рекламен продукт набира популярност заради ниската цена и бързи срокове за изпълнение.

Матерали за постигане на обемен ефект

В същото време стои много добре на обекта, успешно конкурирайки по-висок клас рекламни надписи. Има и други видове материали, с които може да се постигне обемен ефект на буква или лого. Плексиглас с различна дебелина и цветове, полистирол, пенокартон и други. Богатата гама от плоскости за рязане и множеството технологии помагат да постигане на оптимален ефект на рекламните проекти. От техническа гледна точка, обемните букви се изработват по система за рязане на плоскости по контур и впоследствие рязаните детайли се подлагат на допълнителна обработка, за да стане лицето на борда готово за боядисване. Следва начертаване на шаблон за монтаж, за да се предотвратят случайно разместване на детайлите и денивелация на целия надпис. Предимствата на обемния надпис пред плоския се крие в ефекта на хвърлена сянка, която променя ъгъла и дължината си при различно осветление. Така Вашият рекламен надпис с обемни букви ще събужда интерес с различната си визия.

Рекламни материали за хотели

Материалът позволява лесна и бърза изработка на надпис или лого на ниска цена поради ниската себестойност на суровината и технологията на рязане. Тонирането на детайлите се извършва с бои, съвместими със структурата на избрания материал. Надписът с обемни букви ще придаде уникален стилен дизайн на всяко представително пространство, дава възможност да се постигне бляскав външен вид и авторитетно представяне с помощта на използваните материали и техники. Проектът, който Ви представяме е такова силно атрактивно и запомнящо се изпълнение.Надписът е изработен с обемни букви с лице от златен огледален плексиглас, а основата е от боядисано ПВЦ. Буквите са дистанцирани от стената и придават тежест и лукс на надписа от обемни букви. Блясъкът на огледалния плексиглас подчертава стила на хотела. Крепежните детайли за дистанциране на буквите от стената са скрити и фронталният поглед към надписа не позволява да се забележат.

Огледални златни букви

Огледалните златни букви говорят за класа, специално отношение към клиентите и са запазена марка на високата класа хотели. Тези луксозно изглеждащи надписи са подходящи и за фирмени лога, отличителни знаци за помещения, надписи на зали и фирми. Лицето на всеки елемент може да бъде допълнено с цвят от фолио, с гравирани детайли или боядисано. ВИП Реклама ще Ви предложи всички възможности, с които разполага, за Вашия индивидуален проект, съобразно с изискванията и визията Ви за рекламен надпис или лого с обемни букви.