Ниска цена, полагане върху всякакъв вид равни повърхности прави самозалепващо се фолио за стъкла привлекателен вид реклама за клиентите.

Самозалепващо се фолио за стъкла на ниски цени

Надписи от самозалепващо фолио за стъкла като технология

Една от най-универсалните технологии за външна и вътрешна реклама, това са надписите от самозалепващо фолио. Сравнително ниската цена, бързото и лесното полагане върху всякакъв вид равни повърхности ги прави особено привлекателен вид реклама за клиентите. Рекламна агенция ВИП Реклама предлага услугата брандиране на рекламна площ със самозалепващо фолио с различни видове фолиа. Апликациите с фолио се отличават с голямо разнообразие на цветове и се характеризират с много добра наситеност на цвета. Техниките на брандиране дават възможност да се изпълнят всички изисквания на клиента относно цялостната визия, включваща освен полагането на фолио, също и рекламни надписи, лога, фирмени изображения и други. В един от столичните молове за наш клиент трябваше да се отпечата и изреже по контур самозалепващо фолио с графика на клиентска карта за дадения магазин. Нашият екип реализира поръчката с няколко вида самозалепващи фолиа. Изработката и монтажът им бяха направени чрез точно определяне на всеки детайл на въпросното изображение.

Постигане на максимален ефект

Те бяха монтирани в строга последователност на цветовете и видовете самозалепващо фолио. Уголеменият формат на клиентската карта беше изпълнен чрез пълноцветен печат на самозалепващо фолио, изрязан на плотер за контурно рязане на фолио. Допълнителните текстове са от рязано цветно самозалепващо фолио, чрез което се постига максимален ефект от цялостния вид на уголемената клиентска карта за клиентите на този конкретен магазин. С тази рекламна кампания фирмата показа отношението си към своите клиенти, на които не само предоставя услуги, но и приема като свои доверени партньори. От представения реализиран проект става ясно, че може да се направи реклама с надписи от фолио и комбиниране на идеи. Практиката показва, че се постигат отлични резултати, когато се комбинират различни типове фолио. Най-чести комбинации се правят от пясъкоструйно фолио, наречено още фрост и обикновено ПВЦ фолио. Наситеният цвят на стандартното ПВЦ фолио контрастира с матовата повърхност на пясъкоструйното.

Умело съчетание а елементите в надписите

Ефектът от съчетанието на двете е наистина поразителен и клиентите го предпочитат. Единствен недостатък на плотерно изрязаните елементи е, че цветовете са фиксирани и не могат да преливат. Но пък предимството им се състои в това, че цветовете са еднакви и от двете страни на стъклената повърхност, така че рекламата работи за Вас от всяка гледна точка. Графиките и надписите се постигат с отделни парчета цветове. Умелото съчетаване на изображения, цветове, видове фолио и оригиналната идея могат да създадат реклама, която да се превърне във визитна картичка на цялата фирмена дейност. Надписите от самозалепващо фолио са отлична реклама на ниска цена.

Защо да изберете нас?

Рекламна агенция ВИП Реклама ще ви предложи най-добрия материал за Вашата реклама, изпълнена със самозалепващо фолио. Екипът ни от професионалисти с дълъг опит в този тип рекламни кампании, ще Ви предложи индивидуален дизайн и съвети как да бъде реализирана Вашата идея по най-добрия начин и на цена, която Ви удовлетворява. Поръчайте своята реклама с надписи от самозалепващо фолио чрез предоставените Ви форми за контакт! Ние ще ги реализираме с готовност. Както и ще Ви предложим идеи, ако се нуждаете от тях. Свържете се с нас!