Изберете страница

Светеща кутия

окт. 6, 2022

Светеща кутия – рекламна, с обемни букви, с рекламна цел, за търговски обекти, магазини – светеща кутия.

Светещите кутии са неразделна част от визията на всеки обект, който се използва за фирмена дейност. Те не само са красиви и атрактивни, те създават неговата уникалност и неповторимо излъчване, което се запомня и работи за фирмената реклама.

Светещите кутии дават възможност за развихряне на въображението, което да създаде уникална, неповторима визия, тъй като вариантите за изработка  предполагат  интелигентни и креативни решения. Изборът може да бъде между светеща табела с прорязан светещ надпис, светещи обемни букви с лице, при което свети цялата повърхност на буквата, контражурни букви с подсветка, външно осветяван надпис. Креативността, която е заложена при производството на този тип светеща кутия, не свършва дотук. Може да се комбинира диодно светене на лицето с ореолно светене на надписа, при което рекламата сияе във всяка част от денонощието.

Представяме на вниманието Ви интересно рекламно решение – луксозна светеща реклама от инокс за офис и фоайе на фирмена сграда с визия на монета, изработено с подсветка. Рекламата със светещи елементи е създадена за офис на CMF 2018.

Контражурните надписи с подсветка са разновидност на обемните символи и надписи, но имат свой характер, своя индивидуалност. Материалът, от които се изработват, е най-често инокс, но за добра визия се използва и акрилно стъкло, алуминий, както и пено ПВЦ. Материалите, от които е изпълнена рекламата на CMF 2018 са неръждаема стомана(инокс) и плексиглас, материалът, който пропуска светлината.

Иноксът е отлично решение за материал при производство на имиджови реклами, те стават ефектни и стилни, тъй като неръждаемата стомана позволява изрязване на всякакви форми. Тук е избрана кръгла форма, като на монета, което веднага отличава табелата от стандартните правоъгълни. Иноксът освен това е с изключителна здравина и продължителност на живот във всякакви условия, тъй като е неподатлив на корозия. Този материал е по-скъп, но характеристиките му, позволяващи стилна и елегантна визия, както и на практика вечно използване, оправдават инвестицията.

Върху лицето на табелата е поставено светещото фирмено лого в кръгла форма, напомнящо монета. Осветяването става с диоди, които са най-разпостранения енергоспестяващ избор. В този проект е комбинирано диодно светене на лицето с контражурно осветяване от задната страна на надписа, за да се придаде ореолен ефект с мека отразена светлина, който е особено ефектен.

Цветовият фон, както и покритието на самия надпис,  могат да бъдат в избран нюанс, който отговаря на фирмените цветове. Прилага се прахово боядисване или облепване с подходящи фолиа и слой ламинат. Иноксовите букви изглеждат перфектно върху тъмна основа, затова в този проект е избран тъмен цвят за основата. Естественият сребрист тон на самия надпис е добре разпознаваем върху тъмната основа през деня и контрастно плътен през нощта.

Монтажът на светещата табела е с дистанционер, който го отделя от стената, за която е прихванат. Този тип монтаж създава необходимото отстояние от опората и държи конструкцията на точното място. При пускане на контражурното светене през нощта ефектът от рекламата е поразителен.

Надписите с контражурно светене се характеризират с меко сияние, което подчертава линиите на бранда. Те намират широко приложение в интериорната реклама със своя силен имиджов заряд, в което ни убеждава светещата интериорна реклама на CMF2018 с визия на монета.

Ако сте готови със своята идея за светеща рекламна табела, свържете се с екипа на ВИП Реклама за нейното изработване!