Изберете страница

Светеща реклама на хотел

окт. 6, 2022

Светеща реклама на хотел – атрактивна, с обемни букви – светеща реклама на хотел.

С какво започва стартирането на нов бизнес?

Разбира се, че с поставяне на рекламна табела, която ще спомогне за бързата Ви откриваемост и популяризиране на Вашата дейност. Несветеща или светеща табела-това е Вашият начин да промотирате своя тип дейност.

Светещата рекламна табела е най-популярния избор в рекламната стратегия на фирмите според проучванията. С външна светеща рекламна табела ще покажете на света къде се намирате и какъв е Вашият бизнес.

Ние от ВИП Реклама изработваме външни светещи реклами и рекламни табели. Нашата фирма ще Ви предложи индивидуален проект за Вашата табела. Ще Ви съдействаме в избора на материал, съобразен с метеорологичните условия на мястото, където ще поставите Вашия светещ рекламен надпис.

Предимствата на тези рекламни съоръжения са перфектната дневна и нощна видимост на табелата и нейната евтина поддръжка.  Светодиодното осветление, с което работят, е най-икономичния вариант за осветяване на рекламни табели. Тази технология е максимално енергоспестяваща, тъй като светещите надписи и обемните букви работят през половината денонощие минимум, а диодното осветление е с доказани характеристики, то е с ниска консумация на електрическа енергия и отлична трайност. Проблеми с осветлението на диодната табела са изключени за дълъг период от време, независимо от мястото, където е поставена светещата рекламна табела. Светодиодите освен че светят дълго, много рядко се повреждат. Тъй като работят с ниско напрежение, е изключено предизвикването на внезапни пожари. При избор на светеща рекламна табела с диодно осветление направената инвестиция се възвръща в рекордно кратък срок.

Ние от ВИП Реклама сме избрали да осигурим на клиентите си инвестиция без загуба при работа на съоръжението ни без проблеми. Цветните ни диодни модули отговарят на съвременните изисквания за висока ефективност с ниски разходи на ток, с което ще изплатите неусетно бързо своята инвестиция.

За да получите представа за комплексното обслужване, което предлагаме, Ви представяме реализиран проект на светещи рекламни табели за хотел в центъра на София. Една от табелите е с мигащ надпис ХОТЕЛ, тъй като ефекта на мигането спомага за по-лесното забелязване на надписа на обекта.

Рекламната табела е с цветни диодни модули, които не се влияят от метеорологичните условия. За основа на табелата е използван композитен материал, който също е независим от околната среда.

Надписът с името на хотела е с изрязани букви в композита, като отзад е залепен цветен плексиглас със силно цветно осветление на буквите в рекламната табела.

Надписът ХОТЕЛ е от обемни светещи елементи, прикрепени за рекламната табела с вътрешно окабеляване до всяка обемна светеща буква.

Вертикалната рекламна светеща табела е двустранна, като името на хотела е с мигане, както пояснихме, за привличане на вниманието към обекта.

Ако се нуждаете от рекламен продукт за Вашата фирмена дейност, ние ще отговорим на Вашите изисквания. На посочения мейл и телефон ще получите информация за цената на подобни светещи рекламни табели. Ще ви информираме за видовете материали, с които работим, за осветлението и начина на монтаж на Вашата светеща рекламна табела с обемни светещи букви и елементи. Изработваме външни светещи реклами и рекламни табели за София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Бургас и цялата страна. Доверете се на доказания професионализъм на екипа ни.