Ако сте решили да отворите фармацевтичен обект и Ви трябва добра и видима светеща реклама София и извън, можете да изберете готов кръст.

Светеща реклама София

Когато имаме нужда от аптека, предварително знаем какви табели да очакваме по пътя и търсим познатите ни отличителни знаци. Обичайните варианти са светеща табела с двустранен мигащ кръст, като големината може да бъде различна, както и оформлението.

Ако сте решили да отворите фармацевтичен обект-аптека или дрогерия- и Ви трябва добра и видима табела, можете да постъпите стандартно и да изберете готов кръст, изработка по стандарт. Но можете да внесете разнообразие в избора на цвят и оформление, които да бъдат отчетлива характеристика само на Вашия обект и така да го превърнете в лесно разпознаваем. Целта е да се акцентира подходящо към обекта и да се насочват клиентите му.

Изборът на големина и форма на кръст за аптека зависи също от околните обекти, както и доколко е оживено мястото, където ще се помещава аптеката. Колкото повече са останалите търговски обекти и колкото по-засилен е трафикът по маршрута, където се намира и Вашият обект, толкова по-добре е надписът да бъде по-видим. Ако аптеката се намира на по-трудно за откриване място, можете да изберете поредица от насочващи знаци към Вашия обект.

Най-удачен избор за такава насочваща рекламна табела е двустранният светодиоден светещ кръст за аптека, който позволява да се вижда еднакво добре символът от всички гледни точки. Особено актуален и популярен е мигащият двустранен кръст, тъй като ефектното мигане дава и ясна информация, че на това място се намира аптека, независимо къде са позиционирани клиентите спрямо обекта.

Като начин на изпълнение, мигащият светодиоден кръст за аптека представлява двустранно светеща табела, изработена от еталбонд. Страниците на рекламния продукт са обикновено от алуминиев профил, огънат под формата на кръст. Лицата са отново от еталбонд, който е прорязан за точките на светодиодите. Цветът на светодиодното осветление, както и динамиката на мигане са по желание на клиента.

Светодиодните мигащи кръстове са с гарантирано дълъг и безпроблемен живот поради характеристиките на използваните материали. Еталбондът е композитен материал с изключителна трайност и издръжливост, а светодиодното осветяване гарантира продължителна работа при нисък разход на електроенергия.

Може избраният цвят за Вашия динамичен кръст за аптека да бъде с бели очертания, което подчертава символа и така контрастното решение по-лесно привлича вниманието. По избор на клиента може да се постави и символът на фармацията -змия, увита около чаша, с което се утвърждава, че става въпрос за тази услуга.

Двустранно мигащите кръстове са рекламни изделия, които са се наложили в този бранш. Всеки е запомнил и веднага разпознава мигащите най-често в зелен цвят кръстове на входа на аптеките.

Екипът на ВИП Реклама може да изпълни различни варианти на динамични кръстове за аптека, мигащи двустранно рекламни отличителни знаци за този вид услуга в цвят и интензитет по Ваш избор. Възможностите да направите интересен и полезен рекламен символ или надпис, който да работи във Ваша полза, не са малко. Можете да изберете сами, или да потърсите вдъхновение от нашия опит. Доверете се на нашия професионализъм и ще получите комплексно обслужване, включващо индивидуален проект за изработка на кръст за аптека, отлично изпълнение и монтаж от висококачествени материали и продукт на приемливи цени.