Vipreklama Ви предоставя светеща led табела с високо качество, ниска цена. Предлагаме професионални проектиране, изработка и монтаж.

Светеща led табела

Външната реклама е изключително ефективно средство в една конкурентна среда за всеки развиващ се бизнес. Всяко изделие, което е позиционирано навън в градска или извънградска среда и рекламира Вашата дейност, представлява Ваша външна реклама и е необходимо тя да бъде ефективна. Такава стратегия ще Ви помогне да изпъкнете пред конкурентите си или да популяризирате продуктите, които предлагате. Външната реклама с вложена стратегия и добре подредено рекламно послание ще спомогне информацията за Вашата дейност да достигне до максимален брой потребители и бързо ще Ви осигури нови клиенти.

Ние от ВИП Реклама сме агенция, която предлага изработка и монтаж на външна реклама на конкурентни цени. Производствената ни база се намира в София, в квартал Люлин, в центъра на Кооперативния пазар, но изпълняваме поръчки не само за столицата, а и в цялата страна.

Рекламните продукти, които изработваме по индивидуален проект, съобразен с изискванията и целите в рекламата на всеки клиент, са многобройни и всички са в състояние да Ви осигурят водещи позиции в стратегическата надпревара с конкурентните компании.

Ще Ви представим един аспект от нашата рекламна продукция – несветещи рекламни табели. Рекламната несветеща табела може да бъде в много вариации и форми, като се започне от тротоарна табела, която стои пред магазин или търговски обект и има основно информираща и насочваща същност относно обекта, пред който е поставена.

Указателна рекламна табела. Табелите за указване могат да бъдат монтирани на улици, да указват и запознават преминаващите пешеходци за намиращи се наблизо търговски обекти или административни сгради. Понякога рекламната табела е отрязана във форма на стрелка или е просто табела с име на улица и номер.

Рекламната табела може да бъде изпълнена с различни материали и цветове.

Една стандартна несветеща табела представлява плоскост с различна големина и форма от конкретен вид материал -еталбонд, плексиглас, инокс, винил и други. Изборът на материал се съобразява с целите, бюджета и насоката на рекламната табела, върху която ще бъдат отпечатани или залепени избраните рекламни изображения.и надписи.

При реализирането на дизайна се използват различни техники. Един от методите е директен печат върху стандартна табела. Предимството на директния печат е, че могат да се преливат цветовете на рекламното изображение. Това осигурява атрактивната визия на цялостния образ и по-силното внушение на рекламното послание. Недостатък е избледняването на боите, следствие на климатичните условия. Животът на такава табела може да бъде удължен с поставяне на UV покритие.

Рекламната табела може да бъде облепена с плотерно рязано фолио. При този начин на реализиране на дизайна, цветовете се запазват много дълго. Това се постига с използването на фолиа с различен цвят и плътност при различните форми, букви и изображения.

Изборът може да бъде и алуминиева табела с прахово боядисване. Това е непретенциозен избор с дълъг период на експлоатация.

Несветещата Ви табела може да бъде също и ламинирана, което подобрява нейната визия и трайност на външни условия.

Рекламните лога също могат да се определят като рекламни табели. Предимството им е, че при тях могат да се комбинират различни стилове, цветове, ефекти и други. Това ги прави много конкурентни в сравнение с останалите рекламни продукти за външна реклама.

Всеки избор на стандартна несветеща табела ще представи бизнеса Ви по подходящ начин пред широка аудитория, ще направи дейността Ви популярна. Рекламна агенция ВИП Реклама ще Ви помогне като гарантира решение и за най-нестандартната визия и проекти, които искате да реализирате.