Ние от Vipreklama можем да изработим Вашите светещи реклами София. На ниска цена и гарантирано високо качество, професионализъм.

Светещи реклами София

Светещи реклами София с контажурно светене

Искате ли рекламният надпис на Вашата фирмена табела да изглежда луксозно и да придава на цялата сграда, където е монтирана, представителен вид? За постигането на такава визия ние Ви предлагаме да се спрете на рекламна табела с контражурно светене. Какво представлява така нареченото контражурно или още ореолно светене? Това са задно осветени обемни букви и рекламни елементи (лого). Те са изработени от различен по вид материал.  Те могат да светят с мека, отразена, ореолна светлина назад или силна светлина напред. Това става посредством диодни модули, неоново осветление и по-рядко луминисцентно осветяване. Изборът на материал за изработка на обемните светещи букви е много широк – алурапидни профили, ПВЦ материал, инокс и други. Изборът на материал зависи от големина на буквите, визия, съобразяване с цена и всякакви други изисквания за Вашата светлинна реклама. Защо табелите със задно( контражурно) светене се предпочитат често от фирмите за тяхната представителна реклама?

Атрактивност на светещата реклама

Защото това е една от най-атрактивните възможности в рекламните кампании на фирмите. Тя се отличава не само с красота и оригиналност, но и с издръжливост и висока рентабилност. Възможностите за избор на материали за изработка на елементите и тяхното осветяване също са разнообразни. Те ще отговорят на всичките Ви очаквания. Ако се доверите на екипа ни и изберете да работите с нас, ще получите изящна визия на представителната Ви табела. Ще бъде съчетана с красота и дълбочина на осветената повърхност. Ще Ви запознаем с един от нашите реализирани проекти -светеща рекламна табела с контражурно светене, произведена за наш клиент в Германия. За нуждите на клиента направихме индивидуален проект, съобразен с всички изисквания към продукта. Ефектите, с които е изработена табелата, са рядко срещани по останалите обекти. Външната светеща реклама е със светещи лице, борд и с отразена светлина към основата на самата табела.

Избор на материали

Изборът на материали е строго проверен да отговаря на изискванията за външна реклама и с голяма продължителност на живот. Тъй като рекламната табела е с обемни букви и много ефекти, взехме предвид мястото, на което ще бъде монтирана,атмосферните условия, на които ще бъде изложена, и ги съобразихме с качеството на вложените материали. Избрахме светещата реклама да бъде с лице от плексиглас заради здравината на материала и неговата устойчивост на всякакви външни влияния, при което запазва напълно отличния си външен вид. За стените на обемните светещи букви избрахме по-мек, пропусклив на светлина материал. Вложените диодни модули, с които осигурихме осветяването на табелата, са с 36 месеца гаранция и с най-добри показатели за работа във външни условия. Готовият продукт е с отлични параметри и неповторима визия и съчетава всички възможности на съвременната светлинна реклама, с което се отличава от общата маса и привлича вниманието на клиентите към рекламното послание, което представя.

Защо да изберете нас?

Ние от ВИП Реклама можем да произведем Вашата светеща рекламна табела със светещи обемни букви, отговаряща на всички необходими изисквания, с внушителна продължителност на живот, с добра цена и качество, които ще надминат Вашите очаквания за светлинна реклама. Свържете се с екипа на ВИП Реклама! Ние сме фирма за изработка на реклами и рекламни табели не само на територията на България. На нашите професионални умения се доверяват все по-често клиенти и от Европа. Станете наш клиент и партньор!