Изберете страница

Светещи рекламни надписи

окт. 6, 2022

Светещи рекламни надписи – дизайн, изработка, монтаж – светещи рекламни надписи.

Външните светещи реклами с обемни букви придават стил на обекта и са предпочитани в широка гама от бизнеса. Използват се за оформление на фасадите на търговски центрове, обществени сгради, представителни офиси и заведения за хранене. Предимството им се състои в атрактивната визия, издръжливостта на атмосферни условия . Те светят в цял обем и с висока яркост, имат дълъг живот и са енергоспестяващи, осигуряват 24-часова презентация, тъй като се виждат добре и през деня.

Професионалният екип на ВИП Реклама предлага решения за Вашата външна реклама, реализирана с обемни светещи букви. Натрупаният през годините опит ни дава самочувствие, че можем да проектираме красиви и устойчиви светещи реклами и да предложим най-доброто решение за всеки конкретен случай, за всяко отделно изискване. Заедно ще изберем най-доброто решение от гледна точка на личната Ви рекламна стратегия.

Надписите със светещи букви трябва да бъдат обемни. Защо?

Дълбочината на символите с обемни букви е много важна по няколко причини. Най-напред балансираното осветяване на лицето на рекламата, с което се постига възприятие за нещо цялостно. Когато в дълбочина се постави светещият модул, светлината достига с еднакъв процент светене до центъра и до краищата на лицето. Погледнат отдалече, светещият надпис е четим и не се виждат никакви елементи от диодите. Поставянето на електрониката в сърцевината на надписа скрива всички жици, клеми, кабели и рекламният продукт има изчистена и красива визия.

Светещите букви са различни видове в зависимост от начина, по който са изработени и от визията, която придават на марката. От значение е техният шрифт и дизайна им. Най-широко приложение  за външна реклама имат буквите със светещо лице и несветещ борд. Буквите се изработват по предварително уточнени параметри. При монтажа се използва шаблон с фиксирани разстояния и точни маркери на отделните елементи. Друга разновидност са надписите с контражурно светене.

Контражурните надписи и лога се изработват от алуминий, инокс и други и се боядисват в избран от клиента цвят. В основата на конструкцията се поставя електрическа инсталация. Сиянието се постига с неонови тръби или диоди с мека сияйна светлина. Те са най-ефектните и красиви светещи рекламни продукти.

Обемните светещи букви се изработват от различни материали:

  • Плексиглас -използва се за лицевата част, тъй като пропуска светлина. Опал и транслуцентно фолио в избран цвят.
  • Прахово полимерно боядисана алуминиева ламарина за бордове в предпочитан цвят
  • Електрическа инсталация по стандарт
  • Неонови тръби, когато се изисква най-висока яркост на светене
  • Инокс
  • Акрилно стъкло
  • ПВЦ
  • Композитни плоскости

Обемните букви могат да бъдат и вградени. Такъв тип светещи надписи се правят, когато обемните букви от плексиглас са много малки, тогава те не могат да бъдат осветени. Затова се изработва кутия(табела) от еталбонд и на местата, където ще бъдат буквите, еталбондът се изрязва, поставя се плексиглас, за да пропуска светлината, и върху всеки шаблон на буква, върху кутията се залепват релефни букви с прозрачна основа и лице в желания цвят. На практика светлината прозира през табелата и прозрачния слой на релефната буква и тя свети.  Важно е винаги да се избере най-удачният вариант за обекта.

Ще Ви презентираме обемен рекламен надпис в различни цветове за заведение за хранене и храна за вкъщи.Рекламният светещ продукт е изработен с качествени материали и са вложени допълнителни ефекти.

След изготвянето на идейния проект е изработен графичен файл за рязане на нужните материали на цифрова машина с голяма точност на зададените контури. Следва сглобяване на всички детайли до получаване на замисленото изделие. В края на работния процес е изработката на шаблон и метална конструкция за укрепването на всяка една от обемните букви. Резултатът е впечатляващ светещ рекламен надпис с обемни букви, който привлича клиенти.

При нас, във ВИП Реклама можете да поръчате своята впечатляваща рекламна светеща табела с обемни букви.Обадете ни се!