Светещи рекламни табели с лице от еталбонд. Лицето на тази светлинна табела се прави от композитния материал еталбонд.

Светеща реклама с диоди и цветно фолио

Силата на визуалната комуникация с клиентите Ви е определящия момент в маркетинг планирането и разчита на уникален дизайн, креативно оформление и качествено изпълнение. За да оставите своите следи в съзнанието на потребителите, Вашата реклама трябва да бъде симбиоза от визия, послание и качествена изработка. Необходими компоненти за всеки успех.

 

Как да изберете най-подходящата стратегия, на какво да заложите?

Рекламна агенция ВИП Реклама ще отговори на този въпрос. Ние можем да реализираме успешната визия на представянето Ви и комуникацията Ви с аудиторията. За да бъдете разпознаваеми и предпочитани, ще създадем за Вас свеж дизайн, професионална изработка на рекламните продукти и поддръжка на монтираното рекламно съоръжение.

Възможностите за избор са много, предлагаме Ви някои от често предпочитаните.

Използването на рекламни табели Ви гарантира един от най-имиджовите рекламни инструменти на пазара в момента. Ние вярваме, че качеството е основната предпоставка за успех, затова внедряваме нови технологии, за да Ви предложим разнообразни и уникални рекламни табели. Интересните и смели цветови решения и смелия подход в дизайна превръщат всяка рекламна табела в уникално лице на фирмата Ви пред клиентите.

Съобразно особеностите на българския пазар предлагаме ценово адекватни решения за всеки изработен от нас продукт.

С най-силен рекламен потенциал се отличават светлинните рекламни табели.

Те работят за Вашата успешна презентация 24 часа в денонощието и са атрактивни и запомнящи се, без да са лишени от параметри като издръжливост и надеждност. Материалите, от които се изработват са качествени и подходящи за условията, които предлага мястото на монтажа им.

Ние изработваме светещи табели с лице от плексиглас. Този материал се избира най-често заради пропускливостта на светлина, подходящата цена и отлична визия. Периферията обикновено се изработва от алуминиеви профили. За осветлението се залага на енергоспестяващи диодни модули. Фолиото за лицето е в избрани от клиента цветове. Предимствата на този тип светещи рекламни табели е в олекотената конструкция и бързия и лесен монтаж.

Светещи рекламни табели с лице от еталбонд. Лицето на тази светлинна табела се прави от композитния материал еталбонд. Панелът се прорязва с компютърно управляема фреза, която изрязва мястото за буквите от надписа. Самите букви се правят от плексиглас и са релефно изпъкнали върху лицето. Периферията се изработва от алуминиеви профили или ПВЦ материал. За осветяването на буквите обикновено се избират диоди, които намаляват консумацията на електроенергия. Предимство на етаблондовите светещи реклами е, че светлината преминава само през лицето на буквите, като по този начин акцентира върху тях, а цялото лице не се осветява. Подходящ избор е за осветяване на рекламно лого на фирма. Конструкцията на светещите еталбондови табели е олекотена, предполага лесен монтаж и осигурява стилен външен вид с релеф на буквите и ефектно светене.

Светещи рекламни табели от винил. Лицето на тези рекламни продукти е от винил с пълноцветно изображение. Периферията е метална или алуминиева рамка за основа, покрита с алуминиеви профили за светещи реклами. Диодите са изборът за осветяване, а цялата композиция дава широко поле за избор на размери.

Ако се търси ниска цена за светлинна рекламна табела, подходящ избор е лицето да е от вакуумно формован плексиглас, върху който се поставя фолио, а за периферията е подходяща метална рамка с алуминиев профил. Диодното осветление пък ще осигури нисък енергиен разход. Ниската цена се постига и благодарение на стандартните размери на готовите ваккумно формовани светещи реклами.

Светещи рекламни табели София. Можете да намерите при нас, във ВИП Реклама. Нашият екип ще ви помогне да бъдете видими през цялото време. Ние работим за Вас!