Матиращото фолио за затъмняване на стъкла на ниска цена е от най-поръчваните рекламни продукти за брандиране на офиси и други сгради.

Фолио за затъмняване на стъкла на ниска цена

Къде се използва матиращо фолио за затъмняване на стъкла?

Матиращото фолио за затъмняване на стъкла е от най-поръчваните рекламни продукти за брандиране на офиси, конферентни зали, фирмени помещения, в банки и други административни сгради. Известно е и с наименованието пясъкоструйно фолио, тъй като при залепване върху гладка повърхност наподобява бели ситни пясъчни частици, а ако се погледне от друг ъгъл имитира замръзнало заскрежено стъкло. Фолирането с матово фолио се прави заради комфорта, дискретността и спокойствието на работното място и заради меката приглушена светлина, разсейвана от многобройните частици. Омекотената светлина не е дразнеща за очите и осигурява защита от UV лъчите на силното лятно слънце. Използва се и за ограничаване на видимостта в двете посоки, без това да пречи на осветеността на помещението. Облепването на стъкла с матиращо пясъкоструйно фолио може да бъде цялостно или частично – на фигури, линии или други форми. По тази причина може да се възприеме като част от цялостния интериорен дизайн.

Най-ефектна визия

Може да съдържа лого, надписи или графичен печат. Матиращото фолио се комбинира идеално с цветни, сиви или черни надписи. Най-ефектната визия се получава, когато материалът се използва като основа при широкоформатен печат. Отпечатаните изображения направо засияват на дневна светлина и създават усещане за лукс и комфорт. Тъй като има няколко различни нюанса, пясъкоструйното фолио е подходящо не само за реклама, но и за декорация на витрини, прозорци, стъклени паравани или витражи. За реклама се поставят надписи, лого или букви с рекламно послание или с информационна цел. Матиращото пясъчно фолио е самозалепващо и има собствен лепилен слой, прилепен плътно за лицето и това го прави един от лесните начини за реклама или декорация. Препоръчително е почистване на стъклото преди матиращото фолио да бъде приложено върху него. Това фолио често служи и за украса на витрини, офиси, големи търговски обекти.

Предимства на фолиото за затъмняване на стъкла

Рекламата с матиращо фолио няма нужда да бъде узаконявана и това е предимство и улеснение, което работи в негова полза. Надписите от пясъчно фолио са дискретни и ненатрапващи се и това придава на рекламното послание стилен и приятен ефект. От него могат да се изрязват също различни орнаменти и флорални мотиви, декоративни графики и други елементи за украса. Ако рекламата се направи от матиращо фолио за затъмняване на стъкла от два или повече цвята фолио, то тя ще бъде по-забележима. Подходящ избор е да съдържа ефекти като контури, светлосенки, хвърлени сенки и други начини за подобряване на четимостта на текста. Фолиото, рязано на плотер, има предимства пред печатните фолиа, тъй като се отличава с по-голяма трайност на цветовете срещу ултравиолетовите лъчи.

Добавяне на кунтур и апликиране

При добавяне на контур се гарантира перфектна четимост на рекламата при всякаква светлина. Тя ще работи за Вас 24 часа. Матиращото пясъкоструйно фолио дава наистина големи възможности за ефектна реклама. Може да се комбинира с видове гланцови фолиа. Апликирането се прави поетапно до постигане на желаната визия. Най-често се използва матова бяла основа с гланцирани букви, лога или изображения. Ако вече имате изградена представа как да изглежда вашия офис, фирмена сграда, дом и имате за идея това да стане с матиращо фолио, свържете се с рекламна агенция vipreklama.org на посочените възможности за контакт. Ние ще осъществим Вашите идеи или заедно ще създадем такива!