Ние от рекламна агенция Vipreklama предоставяме изработка на лого София ниска цена, 3д букви, 3D букви. Гарантиран качествен монтаж.

3д букви, изработка на лого София

За 3д букви

Навсякъде около нас виждаме десетки реализирани проекти на реклами с 3д букви. Неонови надписи красят почти всеки обект, който работи през нощта. Реализираните реклами с обемни букви – светещи или несветещи – са стотици. Рекламата с обемни букви се предпочита заради това, че се вижда отдалече, надписът се разчита лесно и е ефектен. Тези характеристики се дължат на факта, че този вид изпъкнали рекламни надписи се състоят от различни, самостоятелни знаци и символи. Тези символи са подредени в определена редица и образуват името на фирмата или посланието, което се отправя чрез тях. Така се постига един триизмерен образ, който се вижда от всякаква позиция, разчита се веднага и се запомня бързо. Една обемна буква е няколко пъти по-атрактивна от залепен стикер или директен надпис. Обемният надпис се възприема много по-добре от клиентите на бизнеса и това е отчетено в практиката.

Успешна маркетингова стратегия

За да стои Вашата фирма добре на пазара трябва поставените реклами, които я представят пред клиенти и партньори, да кореспондират правилно с нивото и имиджа на Вашата марка. Тогава Вие ще осъществите успешна маркетингова стратегия. За да намерите правилната посока, Ви е необходим съветник, помощник, който не само ще Ви насочи към точното решение, но и ще го реализира за Вас. Рекламна агенция ВИП Реклама може да бъде този Ваш търсен и сигурен партньор, защото работи професионално, качествено, с ентусиазъм и внимание към всеки детайл. Фирмата предлага широка гама продукти и ще Ви изненада приятно с идеи и изпълнение в областта на обемната външна реклама. Обемната външна реклама има много лица и различни приложения. Непрекъснато се развиват техниките и вариантите за изпълнение. Изрязаните обемни 3D букви са скулптурно изображение с арт нюанс и характерната им индивидуалност ги прави подходящи практически за всякакъв вид брандиране.

Целта на интериорната реклама

Освен за външни обекти, те се предпочитат и за интериорно рекламно оформление. В болшинството случаи изискване към интериорната реклама е да се запази целостта на помещенията, а обемните надписи могат да бъдат поставени с различни крепежни техники – с монтажни лепила, ленти, заварени винкели, болтове или нитове. Избира се най-подходящият вариант, така че се запазва целостта на стената, а с декоративни елементи могат да се прикрият следите от монтажа. Триизмерното лого също е вид рекламен надпис с обемни букви. Най-често фирменото лого се прави от олекотени материали – стиропор или фибран, с подходящо покритие. От тези материали се правят обикновено несветещи лога. Ако изискването е да светят и да стоят на някоя витрина на обекта, се правят от прецизно изрязан алуминий на листове и се закрепват съобразно спецификата на обекта. Триизмерното представяне на една марка винаги води до повишен имидж и затвърдени позиции на пазара.

Информация специално за този 3D надпис

За наш дългогодишен клиент бе изработен 3D надпис с името и логото на фирмата.Този вид обемен надпис беше избран, защото стои внушително и придава лукс на обстановката в рецепцията. Нашият клиент държи на стила си и с рекламната си политика демонстрира своята позиция в бранша. Обемният надпис беше изработен от твърд материал чрез рутерно рязане на всяка буква и детайл от логото. Монтажът на рекламния текст бе извършен чрез дистанционери, които го отдалечават от стената на дистанция от 16 мм, като дистанцията създава сянка, хвърляна от надписа върху стената. Цветовете са постигнати чрез директно боядисване на всеки детайл. Беше постигнат респектиращ стил с помощна на обемен рекламен надпис.

Визията продава

Визията продава! И това важи в пълна сила, когато говорим за рекламата с 3D изображения, която е издигната до изкуство. Уникалното брандиране с 3D букви е символ на амбиция за растеж и се използва от фирми, които знаят какво искат от своя бизнес. Ние от ВИП Реклама ще осигурим присъствие на марката Ви във всеки един момент. Разгледайте сайта ни с предложения и се свържете с нашата рекламна агенция!